Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 7ο

24 Αυγ
Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 7ο

Οι περιπέτειες της Samus στο Metroid Prime συνεχίζονται.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι συμβαίνει στον Tallon IV και μη ντρέπεστε, πείτε μας τη γνώμη σας!

 

Τι μας περιμένει στο 7ο μέρος του Metroid Prime;

Η Samus συνεχίζει απτόητη την εξερεύνηση στα βάθη της ερευνητικής βάσης των Space Pirates. Σύντομα, θα ανακαλύψει γιατί οι πειρατές επέλεξαν το εχθρικό, παγωμένο περιβάλλον των Phendrana Drifts για τα πειράματά τους. Η αποκάλυψη θα την εκπλήξει, αλλά δε θα έχει χρόνο να την επεξεργαστεί γιατί, σχεδόν αμέσως, θα δεχτεί και πάλι επίθεση.

Μετά από αρκετό κόπο, θα φτάσει στο τέλος, όπου την περιμένει ένα ασφαλισμένο προϊόν των Space Pirates. Σε πειραματικό στάδιο, παρόλα αυτά όμως ιδιαίτερα χρήσιμο και, κυρίως, συμβατό με την αρματωσιά των Chozo. Με τη βοήθειά του, η Samus θα αποκτήσει περισσότερες δυνατότητες εποπτείας.

Αυτό που της μένει να κάνει λοιπόν, θα είναι να γυρίσει στο παγωμένο φαράγγι έξω από τη βάση και να ανοίξει μια σφραγισμένη δίοδο. Πίσω από εκεί, κρύβεται ένα σπήλαιο. Ένα σπήλαιο που έχει όμως τεθεί σε καραντίνα. Γιατί;

Δείτε το βίντεο και θα μάθετε!

Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 7ο

| Let's Play | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων