Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime! – Μέρος 8ο

30 Αυγ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime! – Μέρος 8ο

Είναι ώρα για την επιστροφή της Samus στο Metroid Prime.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι σας περιμένει στο σημερινό βίντεο!

 

Metroid Prime – Μέρος 8ο

Θα θυμάστε πως, την τελευταία φορά, η Samus κατατρόπωσε το καταστροφικό αμάλγαμα από πέτρα και Phazon με το όνομα Thardus. Το τρόπαιό της από τη μάχη ήταν μια ολοκαίνουρια δυνατότητα για την αρματωσιά της. Συγκεκριμένα, η Spider Ball, που της επιτρέπει πλέον να κινείται κατά μήκος μαγνητισμένων σιδηροτροχιών. Αυτές υπάρχουν διάσπαρτες σε όλο την επιφάνεια του πλανήτη Tallon IV, τοποθετημένες είτε από τους πάλαι ποτέ κυρίαρχους Chozo, είτε από τους εισβολείς Space Pirates.

Ο στόχος της όμως Samus είναι μία συγκεκριμένη σιδηροτροχιά κοντά στις γεννήτριες των Chozo Ruins. Από εκεί, θα μπορέσει να τρυπώσει στα βιαθιά. Στο τέλος, θα φτάσει στο άδυτο των ερειπίων, ένα χώρο που εξυπηρετούσε κάποιο ιερό σκοπό μια φορά κι έναν καιρό. Όχι πια όμως. Το μόνο που υπάρχει πλέον είναι ένα φάντασμα των Chozo που στοιχειώνει το μέρος.

Μετά τον εξορικσμό του, η Samus μπορεί να αλληλεπιδράσει με ένα άγαλμα ενός γηραιού Chozo. Ένα άγαλμα που σίγουρα μοιάζει γνώριμο στη Samus, αλλά και σε όλους τους φίλους της σειράς Metroid. Το άγαλμα, όπως συνήθως, κρύβει ένα μυστικό…

 

 

Όπως πάντα, θα θέλαμε να ακούσουμε τις απόψεις σας στα σχόλια παρακάτω, στα σχόλια του βίντεο ή στο server μας στο Discord!

Μη ντρέπεστε!

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime! – Μέρος 8ο

| Γενικά | 2.015 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων