Παρουσίαση του Noah’s Cradle και η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ευρώπη

22 Σεπ
Παρουσίαση του Noah’s Cradle και η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ευρώπη

Το Noah’s Cradle είναι ένα από τις εβδομαδιαίες ψηφιακές κυκλοφορίες για το 3DS, καθώς η Circle Entertainment έκανε το localization του παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά από τη Silver Star Japan. Δείτε παρακάτω μία παρουσίαση του flight shooter παιχνιδιού:

Σημειώστε πως το Noah’s Cradle κυκλοφόρησε στη Βόρειο Αμερική την Πέμπτη και το αναμένουμε στην Ευρώπη την επόμενη Πέμπτη.

Παρουσίαση του Noah’s Cradle και η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ευρώπη

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων