Παρουσίαση – βίντεο και στοιχεία για το Slain!

04 Ιούλ

slain-656x368

 

Ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το Slain! της Wolf Brew Games κυκλοφόρησε.  Το παιχνίδι έρχεται στο Wii U eShop τον επόμενο χρόνο

Όσον αφορά τη χρήση του Wii U Gamepad, φαίνεται ότι το παιχνίδι θα το αξιοποιεί για το χάρτη, καθώς και για κάποιες ειδικές κινήσεις με βάση το mana.  Επιπλέον, φαίνεται πως από εκεί θα γίνεται και η εναλλαγή μεταξύ των όπλων του παιχνιδιού.

Ένα ακόμη μεγάλο νέο για το παιχνίδι είναι αυτό που αφορά το μουσικό του κομμάτι, καθώς ο Curt Victor Bryant, πρώην μπασίστας της γνωστής σουηδικής Black Metal μπάντας Celtic Frost, θα αναλάβει τη σύνθεση.  Η Siliconera επίσης αναφέρει ότι η ομάδα πρόσθεσε και ένα παγωμένο τσεκούρι στο Slain!, το οποίο θα έχει λεπίδες που παίρνουν το σχήμα ενός λύκου που ουρλιάζει καθώς ο παίχτης δίνει τη χαριστική βολή σε έναν εχθρό. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Παρουσίαση – βίντεο και στοιχεία για το Slain!

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων