Το πέμπτο mobile game της Nintendo δε θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο, όπως σχεδιαζόταν

08 Σεπ
Το πέμπτο mobile game της Nintendo δε θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο, όπως σχεδιαζόταν

Τους τελευταίους μήνες, η Nintendo μίλησε για την επιθυμία της να φέρει πέντε mobile games μέχρι το Μάρτιο του 2017. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός φαίνεται πως θα περιοριστεί σε τέσσερα.

Σε μια συνέντευξή του στο TIME για το Super Mario Run, ο Shigeru Miyamoto δήλωσε πως τα πλάνα της εταιρίας άλλαξαν, εξ’ αιτίας “των παραγόντων της αγοράς και της διαδικασίας ανάπτυξης”. Τα ακριβή λόγια του;

Συνεχώς δηλώναμε ένα πλάνο για την κυκλοφορία περίπου πέντε εφαρμογών για κινητά μέχρι το τέλος αυτού του οικονομικού έτους, συμπεριλαμβανομένου του Miitomo. Δεδομένου των παραγόντων της αγοράς και της διαδικασίας ανάπτυξης για κάθε τίτλο, τα τωρινά μας σχέδια είναι η κυκλοφορία τεσσάρων συνολικά τίτλων για κινητά σε κείνη την περίοδο.

Το Miitomo, λοιπόν, είναι το πρώτο στη λίστα, με το Super Mario Run να ακολουθεί το Δεκέμβριο. Τα Fire Emblem και Animal Crossing αναμένονται να διαδεχτούν το τελευταίο μέχρι το τέλος του Μαρτίου και να συμπληρώσουν την τετράδα. Μετά από αυτό, άγνωστο παραμένει το τι ετοιμάζει η Nintendo.

Σίγουρα αναμένουμε κι άλλες κινήσεις από την εταιρία στο χώρο της mobile αγοράς, ενώ μέχρι σήμερα το πείραμα αυτό δείχνει να αποδίδει πολύ καλά. Η συνεργασία της Nintendo με την Apple για το Super Mario Run φαίνεται να είναι μόνο η αρχή μετά την τολμηρή κίνηση της κυκλοφορίας του Miitomo. Αναμένουμε, λοιπόν, αρκετά περισσότερα από τη Nintendo, η οποία δείχνει αποφασισμένη να κερδίσει και αυτό το κοινό.

 Πηγή

Το πέμπτο mobile game της Nintendo δε θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο, όπως σχεδιαζόταν

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων