Περισσότερα βίντεο από το Monster Hunter Stories

18 Αυγ
Περισσότερα βίντεο από το Monster Hunter Stories

Νέα βιντεάκια κατέφτασαν από την Capcom για το Monster Hunter Stories. Ουκ ολίγα είναι τα νέα και το υλικό που έρχονται συνεχώς για το πολυαναμενόμενο spin off της σειράς. Δύο νέα βίντεο, λοιπόν, έρχονται να προστεθούν και να μας δώσουν επιπλέον στοιχεία, καθώς και μια γεύση από το παιχνίδι:

Monster Hunter Stories – Yian Kut-ku clip, customization χαρακτήρων, μάχες και άλλα

Πριν λίγο είδαμε μερικά βίντεο με νέα τέρατα που εμφανίζονται στο παιχνίδι και μπορείτε να ιππεύσετε. Η Capcom συνεχίζει να δημοσιεύει νέα βίντεο σχετικά με αυτά. Έτσι, σε αυτό που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα Yian Kut-ku σε δράση και την επίθεσή τους, την οποία πραγματοποιούν εξαπολύοντας fireballs από το στόμα τους:

Στο επόμενο βίντεο, το οποίο είναι σχετικά εκτενές, η Capcom δείχνει αρκετά ακόμη στοιχεία του παιχνιδιού. Έτσι, έχουμε μια ευκαιρία να δούμε λίγο από την ιστορία, το customization των χαρακτήρων, αλλά και πράγματα όπως το σύστημα μάχης και το breeding. Αν και το βίντεο είναι στα ιαπωνικά, μπορείτε και πάλι να πάρετε μία ιδέα από τον κόσμο, το σχεδιασμό, τους χαρακτήρες, τις μάχες και τους πρωταγωνιστές, ενώ παράλληλα μπορείτε να πληροφορηθείτε για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, τον τρόπο με τον οποίο παίζεται σε πολλά σημεία και το αν και πώς αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά της κονσόλα,

Περισσότερα βίντεο από το Monster Hunter Stories

| 3DS | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων