Περισσότερα βίντεο και πληροφορίες για το Fire Emblem Fates

08 Φεβ

fire-emblem-fates-1-656x336

Τον τελευταίο καιρό ανεβαίνουν διαρκώς νέα βίντεο και έρχονται νέα στοιχεία για το Fire Emblem Fates.

Αρχικά, να θυμηθούμε πως το  Fire Emblem Awakening περιείχε voice acting και στα Ιαπωνικά, αλλά και στα Αγγλικά.  Με την ίδια λογική, πολλοί ήλπιζαν να συμβεί κάτι παρόμοιο και με το Fire Emblem Fates.  Δυστυχώς, ωστόσο, φαίνεται πως στη Δύση θα έρθει μόνο η έκδοση στα Αγγλικά, παρ’ όλο που η Nintendo δεν έχει ξεκαθαρίσει το γιατί δε συμπεριέλαβε και τις ιαπωνικές φωνές των χαρακτήρων.

Επίσης, σημειώνεται ότι ένα μικρό petting mini-game έχει αφαιρεθεί από τη δυτική έκδοση του παιχνιδιού.  Τα Live2D interactions παραμένουν και μπορεί ο παίχτης επίσης να ανεβάσει το support rank.  Η κύρια διαφορά είναι ότι εδώ δε θα μπορείτε να αγγίξετε το πρόσωπο ενός χαρακτήρα με το stylus.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τις δυο πρώτες ώρες παιχνιδιού μαζί με την ενέργεια αυτήν, όπως και πολλά άλλα βίντεο που ήρθαν για τον εν λόγω τίτλο:

Επιπλέον, η Nintendo έφερε μια παρουσίαση του παιχνιδιού με όνομα:  “Life on the Front Lines: The Battle at Hand”:

Δείτε επίσης και άλλο υλικό από το παιχνίδι στα βίντεο που ακολουθούν:

Περισσότερα βίντεο και πληροφορίες για το Fire Emblem Fates

| 3DS, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων