Περισσότερες πληροφορίες για το Fire Emblem x Shin Megami Tensei από το εβδομαδιαίο Famitsu

10 Ιούλ

WiiU_ShinMegamiTensei_and_FireEmblem_01-1

O Hitoshi Yamagami, που δουλεύει πάνω στο Shin Megami Tensei X Fire Emblem πως προχωράει το παιχνίδι στο εβδομαδιαίο Famitsu.

Σύμφωνα με τον Yamagami Yamagami, όλα ξεκίνησαν το 2009. όπως εξηγεί παρακάτω:

“Η αρχική μας επαφή με την Atlus ήταν το 2009 όταν φτιάχναμε το παιχνίδι Itsumo Purikura ☆ Kuradeko Puremium. Αμέσως μετά, ο Ando είπε ‘ότι ήθελε να φτιάξει ένα παιχνίδι αμάλγαμα μεταξύ της σειράς Fire Emblem και Shin Megami Tensei. Έτσι κάναμε την πρόταση στην Atlus”

Η Atlus απάντησε αρνητικά διότι δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη παραγωγή. Αν και ο Yamagami απογοητεύτηκε από την άρνηση σκέφτηκε πως κάποια μέρα θα ήταν δυνατή μια συνεργασία.

“Ήμουν πολύ απογοητευμένος όπως ενημέρωσα και τον Ando με την άρνηση της Atlus αλλά ήλπιζα σε μια μελλοντική συνεργασία”

Ο Yamagami τελικά μετά από ένα χρόνο δέχτηκε ένα email από το εκπρόσωπο της Atlus Naoto Hiraoka, που ρώτησε αν είναι ακόμα ανοιχτή η πρόταση. Δεν άργησε λοιπόν η συνεργασία της Nintendo με την Atlus να μπει ξανά σε τροχιά.

Ο παραγωγός της Atlus, Shinjiro Takada, είπε στο Famitsu ότι κατά την διάρκεια της πρότασης η ομάδα ήταν απασχολημένη με το Devil Survivor 2. Ο Takada έβλεπε πάντα ανταγωνιστικά το Fire Emblem.

Επίσης ο Takada ανέφερε ότι:

“Όταν η Nintendo ήρθε σε μας με μια πρόταση για ένα τόσο μεγάλο τίτλο ήταν μεγάλη τιμή για εμάς οπότε ήθελα να εργαστώ πάνω σε αυτό το παιχνίδι.”

Πηγή

Περισσότερες πληροφορίες για το Fire Emblem x Shin Megami Tensei από το εβδομαδιαίο Famitsu

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων