Περισσότερη έμφαση στo σενάριο για τον επόμενο τίτλο Xenoblade

07 Ιούλ
Περισσότερη έμφαση στo σενάριο για τον επόμενο τίτλο Xenoblade

Οι θαυμαστές της σειράς άφησαν τα σχόλιά και τις εντυπώσεις τους για το Xenoblade Chronicles X.  Τα σχόλιά τους συνέκλιναν στην επιθυμία για ένα πιο πλούσιο και δυναμικό σενάριο, καθώς και στη δυσκολία χειρισμού, αλλά και της μάχης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Xenoblade Chronicles X απάντησε σε όλα τα σχόλια, ευχαριστώντας του οπαδούς της σειράς για την εποικοδομητική κριτική που άσκησαν, δηλώνοντας πως συμφωνεί στα περισσότερα.

Μεταξύ άλλων που τόνισαν οι παίχτες, είναι:

  • το μικρό μέγεθος των γραμμάτων
  • η κουραστική διαδικασία πρόσκλησης άλλων μελών
  • ότι το αν μπορούσε να πήγαινε κανείς έξω στο διάστημα θα ήταν συναρπαστικό
  • περιμένουν δυναμικά στοιχεία στο online κομμάτι του επόμενου τίτλου της Monolith Soft

O Takahashi, συνοψίζοντας τις σκέψεις του είπε:

Όντας πολλά χρόνια πίσω από άλλους στο κομμάτι της δημιουργίας ενός HD τίτλου και λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της εταιρίας Monolith Soft, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να επιτύχουμε, ούτε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, προκειμένου να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, οπότε ήταν κάτι το αναπόφευκτο.  Αυτή είναι η αλήθεια.

Πηγή

Περισσότερη έμφαση στo σενάριο για τον επόμενο τίτλο Xenoblade

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων