Περισσότερο υλικό από το gameplay του Puzzle & Dragons X

19 Μαΐ

puzzle-dragons-x-2-656x484

Χθες το περιοδικό CoroCoro εξέδωσε δύο νέα βίντεο με gameplay από το Puzzles & Dragons X, για να προστεθούν σε όσα κυκλοφόρησαν μόλις λίγες ημέρες πριν. Τα δύο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω δείχνουν λίγο διαφορετικό gameplay και κάνουν παραπάνω εμβάθυνση, δείχνοντας πώς θα είναι το παιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 28 Ιουλίου του 2016.

Το πρώτο βίντεο δείχνει κάποιους εχθρούς να κυνηγούν και να πιάνουν το χαρακτήρα και έπειτα μια μάχη μαζί τους. Επιπρόσθετα, υπάρχει και ένα boss battle στο βίντεο. Το δεύτερο περιέχει gameplay με έμφαση στην ανάδειξη των πόλεων και του περιβάλλοντος του παιχνιδιού. Ουσιαστικά κάνει μια βόλτα μέσα από πόλεις, μαγαζιά και άλλες εγκαταστάσεις, όπως μια βιβλιοθήκη. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Περισσότερο υλικό από το gameplay του Puzzle & Dragons X

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων