Η Phyre Engine της Sony είναι συμβατή με το Switch

17 Ιαν
Η Phyre Engine της Sony είναι συμβατή με το Switch

Απ’οτι φαίνεται, η PhyreEngine, η free-to-use game engine της Sony Interactive Entertainment, είναι συμβατή με το Nintendo Switch.

Τι σημαίνει αυτό για μας;

 

Τι είναι η Phyre Engine και τι σημαίνει αυτό για το Switch;

Σύμφωνα με τη Sony:

Η PhyreEngine™ είναι μια υψηλών επιδόσεων, ολοκληρωμένη, multi-platform game engine, η οποία προσφέρει γρήγορη και δωρεάν ανάπτυξη για γρήγορα πρωτότυπα, αλλά και πλήρη ανάπτυξη παιχνιδιών.

Η πλήρης μηχανή σας παρέχεται ως πηγαίος κώδικας, καθιστώντας την εύκολα προσαρμόσιμη στις δικές σας ανάγκες.

Είναι εντελώς δωρεάν για τους εγγεγραμένους developers και αδειοδοτείται για χρήση σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Χρησιμοποιείται σε 200+ τίτλους σε διάφορες πλατφόρμες. Η PhyreEngine™ έχει υιοθετηθεί από δεκάδες game studios σε όλο τον κόσμο.

 

Μερικά παραδείγματα παιχνιδιών που βασίζονται στη PhyreEngine είναι τα Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, OlliOlli 2, Gunslugs και, φυσικά, το Dragon Quest Builders. Η PhyreEngine υποστηρίζεται από τα Sony PlayStation (προφανώς), αλλά και από Xbox One, iOS, Android και PC.

Η είδηση προέκυψε από το licensing του δωρεάν demo για το Dragon Quest Builders που είναι διαθέσιμο στο Switch. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό ανοίγει τις πόρτες στα διάφορα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί με τη μηχανή αυτή και στο Switch! Θα βγει τίποτα από όλη αυτή την ιστορία; Μπορεί, μπορεί και όχι. Οι δυνατότητες υπάρχουν όμως.

 

 

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3

Η Phyre Engine της Sony είναι συμβατή με το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων