Το PixelMaker έρχεται στο 3DS eShop

18 Αυγ
Το PixelMaker έρχεται στο 3DS eShop

Το PixelMaker κυκλοφορεί ήδη στο Wii U από το Μάιο και πλέον έρχεται στο 3DS eShop. Το παιχνίδι τρέχει σε New 3DS, αλλά η Nostatic ελπίζει να το φέρει και στο απλό 3DS. Την είδηση για την κυκλοφορία επιβεβαιώνει ένα Tweet της Nostatic Software, δημιουργού του τίτλου, με τον εν λόγω τίτλο να αποτελεί τον πρώτο της στο φορητό της Nintendo:

Το PixelMaker θα είναι η πρώτη μας κυκλοφορία στο Nintendo #3DS

PixelMaker

To PixelMaker είναι ένα indie eShop app από τη Nostatic και όπως προαναφέρθηκε, είναι ήδη διαθέσιμο για το Wii U. Το παιχνίδι προσφέρει τη δυνατότητα εύκολου σχεδιασμού εικόνων , με πολλές επιλογές για να πειραματιστεί κανείς, ενώ παράλληλα προσφέρει αρκετά εργαλεία και επιλογές σχεδιασμού, αξιοποιώντας την οθόνη αφής. Συγκεκριμένα, στην έκδοση του Wii U, έχει κανείς τη δυνατότητα να ζωγραφίσει και να σβήνει με πινέλα ποικίλου μεγέθους. Οι pixel-pefect γραμμές, οι επιλογές γεμίσματος, ο σχεδιασμός σε layers, αλλά και πολλά ακόμη, προσφέρουν πολλές δυνατότητες στους επίδοξους σχεδιαστές. Τέλος, μπορείτε να δείξετε τη δουλειά σας σε άλλους ποστάροντάς την στο miiverse.

Το PixelMaker έρχεται στο 3DS eShop

| 3DS, eShop, indies, New 3DS/2DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων