Πλάνα από την Αγγλική έκδοση του gameplay του Final Fantasy Explorers (βίντεο με πλάνα που δεν προβάλλονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης)

11 Αυγ

final-fantasy-explorers

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ορισμένα πλάνα (με άμεση απόδοση ήχου) από την Αγγλική έκδοση του παιχνιδιού Final Fantasy Explorers (τα οποία δεν προβάλλονται στον κινηματογράφο, στη τηλεόραση ή στον υπολογιστή) .

*Gameplay= Η συνολική εμπειρία που εισπράττει ο παίκτης, κατά την αλληλεπίδραση του με ένα βιντεοπαιχνίδι.

 

 

 

Πλάνα από την Αγγλική έκδοση του gameplay του Final Fantasy Explorers (βίντεο με πλάνα που δεν προβάλλονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης)

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
-

Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny.
Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων