Πλάνα από το Star Fox Zero – Black Arwing, Retro Arwing και Planet Zoness (βίντεο)

06 Απρ

star-fox-zero-black-arwing-1

 

Νέα previews και πλάνα από το Star Fox Zero ξεκίνησαν να δημοσιεύονται. Παρά τον μικρό περιορισμό που υπάρχει βάσει κανονισμών πάνω στο τι μπορούμε να δείξουμε μέχρι τώρα, ξεκινάμε με δύο κλιπ με πλάνα μέσα από το παιχνίδι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα Black Arwing και Retro Arwing σε δράση καθώς και το Gyrowing στον Planet Zoness.

Και τα δύο βίντεο έχουν καταγραφεί στα 60 frames ανά δευτερόλεπτο. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έγινε επιπλέον προσπάθεια για την καταγραφή του ήχου που προέρχεται μέσα από το GamePad, με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορείτε να ακούσετε τις φωνές μέσα από το πλήρωμα του Star Fox!

 

 

 

 

 

Θα έχουμε περισσότερα πλάνα διαθέσιμα μέσα από το Star Fox Zero στα τέλη του μήνα, όταν τελειώσει το εμπάργκο των review.

Πλάνα από το Star Fox Zero – Black Arwing, Retro Arwing και Planet Zoness (βίντεο)

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων