Πλάνα διάρκειας 13 λεπτών από το Dragon Ball Z: Extreme Butoden (βίντεο με πλάνα που δεν προβάλλονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης)

18 Αυγ

dbz-3ds1

 

Το κανάλι Nintendo World Report κοινοποίησε βίντεο διάρκειας 13 λεπτών με πλάνα από το  Dragon Ball Z: Extreme Butoden (δεν προβάλλονται στον κινηματογράφο, στη τηλεόραση ή στον υπολογιστή) τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Το βίντεο περιλαμβάνει και κάποιες μίξεις ήχου παρμένες απ’ευθείας από το παιχνίδι με σχόλια από τη Bandai Namco.

 

 

Πλάνα διάρκειας 13 λεπτών από το Dragon Ball Z: Extreme Butoden (βίντεο με πλάνα που δεν προβάλλονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης)

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων