Πλάνα συμβατότητας με το Pokemon Bank για τις Pokemon Sun/Moon τον Ιανουάριο του 2017

22 Σεπ
Πλάνα συμβατότητας με το Pokemon Bank για τις Pokemon Sun/Moon τον Ιανουάριο του 2017

Το ιαπωνικό YouTube Pokemon κανάλι ξανανέβασε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει τα Pokemon Bank και Pokemon Transporter για το 3DS. Αξιοσημείωτο, όμως, είναι το ότι η περιγραφή του βίντεο αυτού άλλαξε για να αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι η ενημέρωση που πρόκειται να έρθει θα επιτρέπει τη λειτουργία του Pokemon Bank για τις Pokemon Sun και Pokemon Moon και πως η ενημέρωση αυτή πρόκειται να έρθει τον Ιανουάριο του 2017, δυο μήνες μετά την κυκλοφορία των παιχνιδιών της νέας γενιάς. Η ενημέρωση θα επιτρέπει επίσης στους εκπαιδευτές την αποθήκευση των Pokemon τους από τις εκδόσεις Pokemon Red, Blue ή Yellow της Virtual Console στο Bank.

Έκπληξη η καθυστέρηση δύο μηνών;

Προηγουμένως, δεν υπήρξε κάποια ημερομηνία για την ενημέρωση που επρόκειτο να έρθει. Ωστόσο, πολλοί δικαίως θεώρησαν πως η συμβατότητα των νέων εκδόσεων με την εφαρμογή αυτή θα καταστεί δυνατή από το Νοέμβριο, μαζί με την κυκλοφορία τους. Βέβαια, τα νέα που έχουμε δεν αποτελούν έκπληξη, καθώς το ίδιο συνέβη και παλιότερα, με τις Pokemon X & Y να κυκλοφορούν τον Οκτώβριο του 2013, ενώ το Pokemon Bank έφτασε το Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Άρα, εκπαιδευτές, υπομονή! Η Alola φαίνεται μια πολλά υποσχόμενη περιοχή και σίγουρα μπορούμε για δύο μήνες να χρησιμοποιήσουμε τα νέα Pokemon που βρίσκουμε εκεί, καθώς και να ερευνήσουμε τις δυνατότητες των Alolan Forms των ήδη γνωστών μας τεράτων, μέχρι να μεταφέρουμε τα δυνατά και αγαπημένα μας Pokemon από προηγούμενες εκδόσεις!

Πηγή 1 Πηγή 2

Πλάνα συμβατότητας με το Pokemon Bank για τις Pokemon Sun/Moon τον Ιανουάριο του 2017

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων