Πληροφορίες για τα νέα amiibo των Champions of Hyrule

06 Νοέ
Πληροφορίες για τα νέα amiibo των Champions of Hyrule

Τα καινούργια amiibo των Champions of Hyrule έρχονται αυτή την εβδομάδα. Τι ακριβώς προσφέρουν όμως στο παιχνίδι; Θα το αναλύσουμε παρακάτω.

Amiibo των Champions of Hyrule

Όλες η πληροφορίες αναρτήθηκαν από την επίσημη σελίδα του The Legend of Zelda Breath of the Wild του Facebook. Πάμε να τις αναλύσουμε λοιπόν.

Με την κυκλοφορία των Champion amiibo που θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου ήρθε ή ώρα να μάθουμε τι κάνει το καθένα στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

Το κάθε amiibo δίνει μία διαφορετική περικεφαλαία ανάλογα τον χαρακτήρα σε σχέση με το Divine Beast που αντιστοιχεί σε αυτόν. Όταν η κάθε περικεφαλαία φορεθεί με την Ancient Cuirass και τα Ancient Greaves (Όλες οι πανοπλίες πρέπει να έχουν επίπεδο 2 ★★ και πάνω), τότε θα ενεργοποιήσετε το επιπλέον bonus της πανοπλίας,Το Ancient Proficiency, το οποίο ανεβάζει την επίθεση στα όπλα των Ancient ή των Guardian. Όλες οι περικεφαλαίες θα δίνουν προστασία από τιε ενεργειακές επιθέσεις των Guardians, επίσης τα υλικά που χρειάζονται για αναβάθμιση της άμυνας τους είναι ίδια με του Ancient Helm.Επιπλέον θα μπορείτε να δείτε την ζωτική ενέργεια των εχθρών όπως όταν φοράτε το Champion’s Tunic.

Επιπλέον θα πάρετε Bonus ανάλογα την περικεφαλαία Divine Beast :

– Vah Rudania Divine Helm: Flame Guard (Lv1)
– Vah Ruta Divine Helm: Swim Speed Up (Lv1)
– Vah Naboris Divine Helm: Electricity Resistance (Lv1)
– Vah Medoh Divine Helm: Cold Resistance (Lv1)

Όλα τα παραπάνω θα μπορείτε να τα αγοράσετε όταν κυκλοφορήσουν στην αγορά 10 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες για τα νέα amiibo των Champions of Hyrule

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων