Πλήρως αφοσιωμένη στο Pokemon GO δηλώνει η Niantic

13 Νοέ
Πλήρως αφοσιωμένη στο Pokemon GO δηλώνει η Niantic

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε το νέο παιχνίδι της Niantic. H εταιρεία αποκάλυψε το Harry Potter: Wizards Unite.

Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του Pokemon GO;

Προφανώς, το στούντιο τώρα έχει ανάμιξη με τρεις τίτλους που τρέχουν ταυτόχρονα. Το νέο Harry Potter, το Pokemon GO, αλλά και το Ingress.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία είναι καθησυχαστική για το μέλλον του Pokemon GO. Επιπλέον, αναφέρει πως η ομάδα που ασχολείται με το παιχνίδι πρόκειται να επεκταθεί.

 

Τι ακριβώς είπε η Niantic;

Όπως πολλοί ανάμεσά σας, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το Harry Potter: Wizards Unite. Εργαζόμαστε σκληρά με τους συνεργάτες μας στη Warner Bros. Interactive Entertainment, και την ομάδα της WB Games San Francisco για να έρθει το παιχνίδι στην αγορά. Ωστόσο, εμείς, η ομάδα ανάπτυξης του Pokémon GO, θέλουμε να πούμε πως είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας. Θα δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που θα αλλάζει και θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Οι παίκτες μας θα εξερευνήσουν, θα συναντηθούν, θα δυναμώσουν την επαφή τους με τον κόσμο των Pokémon. Θα επεκτείνουμε ενεργά την ομάδα ανάπτυξης του Pokémon GO για να χτίσουμε πολύ περισσότερες καταπληκτικές λειτουργίες στο 2018. Μείνετε συντονισμένοι για την ενημέρωση αυτή την εβδομάδα, για τις επερχόμενες βελτιώσεις.

 

 

Πηγή

Πλήρως αφοσιωμένη στο Pokemon GO δηλώνει η Niantic

| iOS/Android, Pokémon, Pokémon GO, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων