Το Pokemon GO εκτιμάται να ξεπεράσει το 1 δις δολάρια σε έσοδα μέχρι το τέλος του έτους

19 Αυγ
Το Pokemon GO εκτιμάται να ξεπεράσει το 1 δις δολάρια σε έσοδα μέχρι το τέλος του έτους

Όταν ακούσαμε τελευταία φορά για τα έσοδα του Pokemon GO, το παιχνίδι κυμαινόταν στα  250 εκατομμύρια δολάρια. Το App Annie πλέον πιστεύει ότι  “θα ξεπεράσει σαν άνεμος τα 350 εκατομμύρια δολάρια σε έξοδα πελατών σε iOS και Google Play στις μέρες που έρχονται.” Ο υποδιευθυντής του App Annie για επικοινωνία και μάρκετινγκ, Fabien-Pierre Nicolas, προσθέτει ακόμη ότι “το παιχνίδι είναι σε ρυθμό για να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια που είχαμε προβλέψει στις αρχές Ιουλίου και να ξεπεράσει σε ετήσιο τζίρο κάθε προηγούμενο mobile game”. Αν σκεφτούμε αυτόν τον αριθμό λίγο έξω από τα πλαίσια του gaming, η εφαρμογή θα μπορούσε να ξεπεράσει τους παγκόσμιους αριθμούς box-office του Captain America: Civil War, που είναι η πιο αποδοτική ταινία ως τώρα.

Η πρόσφατη αναφορά του App Annie όμως πηγαίνει και σε στατιστικές χρηστών και πάλι. Το Pokemon GO είναι το παιχνίδι σε θέση οδηγού σε κάθε δημογραφικό τμήμα των χρηστών iPhone στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρ’ όλο που πάει καλύτερα με τα τμήματα 12-24 (top 20 για όλα τα apps). Καθώς ο μέσος παίχτης είναι τρεις φορές πιο πιθανό να χρησιμοποιήσει το Twitch, το Steam ή το Clash Royale, είναι εμφανές ότι οι core players αποτελούν ένα ισχυρό δημογραφικό τμήμα.

Πηγή 1  Πηγή 2

Το Pokemon GO εκτιμάται να ξεπεράσει το 1 δις δολάρια σε έσοδα μέχρι το τέλος του έτους

| iOS/Android, Pokémon, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων