Το Pokemon GO φέρνει άνοδο πωλήσεων για άλλα προϊόντα Pokemon

26 Ιούλ
Το Pokemon GO φέρνει άνοδο πωλήσεων για άλλα προϊόντα Pokemon

Στη Μ. Βρετανία, τα Pokemon είδαν μια τεράστια πρόοδο στις πωλήσεις τους στο 3DS χάρη στο Pokemon GO. Οι αριθμοί σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα αυξήθηκαν κατά 145% όσον αφορά τις πωλήσεις των τίτλων Pokemon στο φορητό της Nintendo.

To MCV μας είπε τα εξής όσον αφορά τα δεδομένα για τα Pokemon:

Κορυφαία σε πωλήσεις Pokemon games για την εβδομάδα που έληξε στις 16 Ιουλίου (ποσοστιαία αύξηση σε πωλήσεις):

1. Pokémon Alpha Sapphire – 148%
2. Pokémon Omega Ruby – 148%
3. Pokémon X – 238%
4. Pokémon Y – 188%
5. Pokémon Super Mystery Dungeon – 65%

Τα πέντε παραπάνω παιχνίδια συνολικά –148%
Αθροιστικά όσον αφορά τα Pokémon – 145%

Το MCV έμαθε από πηγές πως η Nintendo αύξησε τις προβλέψεις της για τις Sun και Moon. Και τα δύο είναι στα δέκα προϊόντα με τις περισσότερες προ-παραγγελίες στο Amazon.

Πέρα από τα Pokemon games, τα αξεσουάρ τα πάνε επίσης πολύ καλά. Η BioWorld Europe είπε στο MCV πως η τελευταία τους σειρά προϊόντων πουλιέται από μόνη της!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι πωλήσεις του Pokemon Trading Card Game ανέβηκαν κατά 100%. Ωστόσο το MCV σημειώνει πως είναι και η 20η επέτειος των Pokemon.

Ο Ben Hogg, υπεύθυνος marketing της Esdevium, εταιρίας παροχής των Pokemon Trading Card, είπε:

Δεν έχουμε δει τέτοιον ενθουσιασμό από την αρχική κυκλοφορία τη δεκαετία του ’90. Οι πωλήσεις του TCG οκταπλασιάστηκαν από αυτές του 2012 και διπλασιάστηκαν από αυτές του 2015.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το Pokémon Go και τα αποτελέσματα που είχε στο TCG. Η κυκλοφορία του δημιούργησε πάρα πολύ ενδιαφέρον για τα Pokémon από τους λιανοπωλητές μας. Είναι δύσκολο να πούμε αν θα οδηγήσει σε καλές επιπλέον πωλήσεις ή αν θα είναι καταλύτης για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα είναι θετικό το αποτέλεσμα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα το ποσο θετικό.

Πηγή 1, Πηγή 2

Το Pokemon GO φέρνει άνοδο πωλήσεων για άλλα προϊόντα Pokemon

| Νέα, Πωλήσεις | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων