Το Pokemon GO καθ’ οδόν για το Apple Watch

07 Σεπ
Το Pokemon GO καθ’ οδόν για το Apple Watch

Η σημερινή διάσκεψη της Apple είχε και άλλα θέματα που αφορούσαν τη Nintendo πέραν του Super Mario Run. H Niantic έκανε κι αυτή μια στάση εκεί για να αποκαλύψει πως το Pokemon GO έρχεται στο Apple Watch.

Να τι γνωρίζουμε ως τώρα:

  • Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού θα είναι βασισμένα σε activity goals που θα έχουν τεθεί από τον ίδιο τον παίχτη
  • Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, θα καταγράφει την απόσταση και τις θερμίδες που κάηκαν
  • Οι παίχτες θα μπορούν επίσης να συλλέγουν αντικείμενα, να επισκέπτονται PokeStops και να προσπαθήσουν να πιάσουν αυγά καθώς ταξιδεύουν
  • Αυτό φαίνεται στην οθόνη μέσω μιας απλής διεπαφής για το χρήστη
  • Μια οθόνη με την περίληψη στο τέλος κάθε βόλτας θα δίνει λεπτομέρειες για τα αντικείμενα που συλλέχθηκαν κατά τη βόλτα
  • Επίσης θα δείχνει πόσο ασκηθήκατε

Ο John Hanke, Διευθύνων Σύμβουλος της Niantic, πρόσθεσε επίσης πως το Pokemon GO έφτασε τις 500 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως. Ενώ τέλος, αποκάλυψε πως οι παίχτες περπάτησαν συνολικά πάνω από 4,6 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.

Πηγή

Το Pokemon GO καθ’ οδόν για το Apple Watch

| iOS/Android, Pokémon, Pokémon GO, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων