Pokemon Sun/Moon – αποκάλυψη των Turtonator και Crabrawler

22 Αυγ
Pokemon Sun/Moon – αποκάλυψη των Turtonator και Crabrawler

Πέραν των όσων συναρπαστικών συνέβησαν στην Gamescom 2016, οι Pokemon fans έχουν περισσότερους ακόμη λόγους να χαίρονται, μιας και ήρθαν από κει αρκετά νέα για τις πολυαναμενόμενες Pokemon Sun/Moon. Δύο Pokemon αποκαλύφθηκαν. Τα Turtonator και Crablawler, με το πρώτο να εμφανίζεται στην Gamescome Και το δεύτερο στην έναρξη του 2016 Pokemon World Championship.

Δείτε παρακάτω πληροφορίες για το καθένα:

Turtonator

Δείτε το βιντεάκι με την αποκάλυψη του Turtonator για τις Pokemon Sun/Moon:

Να τι γνωρίζουμε για αυτό:

Name: Turtonator
Category: Blast Turtle Pokémon
Type: Fire/Dragon
Height: 6’07”
Weight: 467.4 lbs.
Ability: Shell Armor

Tο Blast Turtle Pokémon, το Turtonator, ζει κοντά σε ηφαίστεια και καμουφλάρεται σα βράχος περιμένοντας το θύμα του. Το Pokemon αυτό τρέφεται με θειάφι και άλλα υλικά από ηφαιστειακούς κρατήρες, με αποτέλεσμα το κέλυφός του να καλύπτεται από ένα στρώμα εκρηκτικού υλικού. Κατά τη διάρκεια της μάχης, όταν κάτι χτυπά το Turtonator, σπινθήρες πετάγονται από τα κέρατα στο καβούκι του, πυροδοτώντας το στρώμα αυτό και προκαλώντας έκρηξη.

Το Turtonator μπορεί να μάθει την αποκλειστική κίνηση Shell Trap. Με την κίνηση αυτή, το Pokemon στήνει μια παγίδα για τον εχθρό στην αρχή του γύρου. Αν το Turtonator χτυπηθεί από μία phyical attack του αντιπάλου στο γύρο αυτόν, η παγίδα προκαλεί μια έκρηξη που προξενεί μεγάλη ζημιά στον αντίπαλο.

Crabrawler

Λίγο μετά το Turtonator, ακόμη μια παρουσίαση ενός νέου Pokemon έφτασε για τις Pokemon Sun/Moon, με αφορμή το 2016 Pokemon World Championship. Δεν είναι άλλο από το Crablawre, λεπτομέρειες για το οποίο μοιράστηκε η The Pokemon Company:

Το Crablawler έχει μια προσωπικότητα που πραγματικά μισεί το να χάνει, και οδηγείται όχι μόνο στο να στοχεύει σε μια ψηλότερη θέση από τους άλλους σε θέματα κοινωνικού στάτους, αλλά κυριολεκτικά σε μια υψηλότερη θέση στο τοπίο. Ίσως σαν αποτέλεσμα, πολλές φορές να βρέθηκε προσκολλημένο σε ψηλούς ανθρώπους ή σε τοίχους κτηρίων! Αν προσπαθήσετε να το απομακρύνετε χωρίς τη θέλησή του, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια ηχηρή γροθιά.

Το αγαπημένο φαγητό του Crabrawler είναι τα Berries. Γρονθοκοπεί κορμούς δέντρων για να κουνήσει καλά τα κλαδιά και να ρίξει στο έδαφος μερικά ώριμα Berries ώστε να φάει! Πολλά Crabrawler μπορεί να μαζευτούν γύρω από ένα δέντρο, αλλά μόνο το ένα που θα αναδειχθεί νικητής στη μάχη ενάντια σε όλα τα άλλα έχει το προνόμιο να φάει τα ώριμα Berries.

Το Crabrawler χρησιμοποιεί τις δαγκάνες του για να προστατεύσει το πρόσωπο και την κοιλιά του πλησιάζοντας έναν εχθρό για να ρίξει γροθιές. Οι γροθιές του είναι αρκετά δυνατές ώστε να χωρίσουν κορμούς δέντρων στα δύο! Οι δαγκάνες των Crabrawler πολλές φορές πέφτουν κατά τη διάρκεια της μάχης – και λέγεται ότι είναι πεντανόστιμες.

Pokemon Sun/Moon – αποκάλυψη των Turtonator και Crabrawler

| 3DS, Pokémon, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων