Pokemon Sun/Moon – νέα Pokemon, Alola Forms και άλλα

12 Αυγ
Pokemon Sun/Moon – νέα Pokemon, Alola Forms και άλλα

Παρ’ όλο που τα leaks το τελευταίο διάστημα έκαναν κοινό μυστικό πολλά νέα στοιχεία για τις Pokemon Sun/Moon, η The Pokemon Company επισημοποίησε πολλά από αυτά και έφερε νέες πληροφορίες. Έτσι, έχουμε έχουμε λεπτομέρειες και art για την Team Skull, μερικά νέα Pokemon, όπως και Alola Forms.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες και αναλυτικά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως:

Pokemon Sun/Moon art

Team Skull
Στην περιοχή Alola, μία ομάδα εγκληματιών, γνωστή ως Team Skull, προκαλεί πολλούς μπελάδες. Κλέβουν τα Pokemon άλλων ανθρώπων, προκαλούν χάος στις περιοχές των δοκιμασιών και τους αρέσει κάθε είδους κακή πράξη.

Team Skull Boss: Guzma
O Guzma είναι ο αρχηγός της team Skull, αυτός που κρατάει ενωμένους αυτά τα κτήνη. Ο Guzma ξεχύνεται στην επίθεση και παλεύει δίχως έλεος. Ειλικρινά μοιάζει δυνατός, αλλά ισχυρίζεται ότι ‘δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει αρχηγός.’ Φαίνεται πως έχει ανοιχτές παρτίδες και με τον Professor Kukui, επίσης

Team Skull Admin: Plumeria
Η Plumeria θεωρείται η μεγάλη αδερφή της Team Skull. Είναι μία σκληρή κοπέλα που επιβάλλει την τάξη και τη συνεργασία ανάμεσα στα μέλη της Team Skull, με τον τρόπο που θα το έκανε μία αυστηρή μεγάλη αδερφή. Δείχνει να νοιάζεται για τους Grunts που βρίσκονται από κάτω της στην ιεραρχία και δεν είναι από τα άτομα που όταν τους ‘ξυλοφορτώσουν’ θα το αφήσουν απλά να περάσει.

Team Skull Grunts
Άντρες και γυναίκες Team Skull Grunts φοράνε ταιριαστά μαύρα Skull Tanks. Και οι στολές αυτές δεν τους παραχωρούνται – όλοι οι Grunts πρέπει να αγοράσουν τη δική τους.

Στα νέα Pokemon που αποκαλύφθηκαν περιλαμβάνονται τα:

Wishiwashi
Type: Water
Τα Wishiwashi έχουν ένα νέο Ability,το Schooling, το οποίο κανένα Pokémon δεν είχε πριν. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες, τα Wishiwashi θα αλλάξουν κατά τη διάρκεια της μάχης στη School Form τους.

· Solo Form
Ένα Wishiwashi μόνο του είναι μικροσκοπικό και αδύναμο. Μετρώντας μόλις οχτώ ίντσες από τη μύτη μέχρι την ουρά του, το Wishiwashi είναι πολύ μικρό, ακόμη και για Pokemon. Ωστόσο, οι άνθρωποι της περιοχής Alola φαίνεται να το βλέπουν ως ένα τρομακτικό Pokemon. Όταν βρίσκεται σε κίνδυνο, τα αστραφτερά μάτια του Wishiwashi πιάνουν το φως και λάμπουν, στέλνοντας ένα παραπονεμένο μήνυμα στους συμμάχους του

· School Form
Το φαινομενικά αδύναμο Wishiwashi αποκαλείται ως ο δαίμονας της θάλασσας, εξ’αιτίας της θηριώδους School Form του. Όταν τα Wishiwashi λάβουν το σήμα, ενώνονται σε μία τεράστια διάταξη μάχης.

Pyukumuku
Type: Water
Εξ’αιτίας της εμφάνισης και του τρόπου ζωής τους, τα Pyukumuku θεωρούνται μη ελκυστικά από τους τουρίστες. Part-time δουλειές για να απομακρύνονται τα Pyukumuku από την παραλία και να ξαναστέλνονται μέσα στη θάλασσα είναι διαθέσιμες σε τουριστικές περιοχές. Αλλά όσο μακριά και να στέλνονται, τα Pyukumuku επιστρέφουν πάντα στο ίδιο σημείο. Τα Pyukumuku έχουν ένα νέο Ability, Innards Out, που κανένα Pokemon δεν είχε ως τώρα. Όταν το Pokemon αυτό πάθει faint, το Innards Out του επιτρέπει να κάνει κάποιο τελευταίο damage στον αντίπαλό του, ίδιο με το ΗΡ που είχε πριν δεχθεί το τελειωτικό χτύπημα.

Morelull
Type: Grass/Fairy
Τα Morelull είναι νυκτόβια Pokemon που περπατούν τη νύχτα στις ρίζες τους που μοιάζουν με πόδια. Κινούνται επειδή το να μένουν σε ένα σημείο και να απορροφούν όλα τα θρεπτικά συστατικά από το έδαφος θα προκαλούσε το μαρασμό των φυτών τριγύρω. Με τις ρίζες του, έρχονται σε επαφή με άλλα Morelull και επικοινωνούν μεταξύ τους.

Pokémon Προσαρμοσμένα στην Alola Region
Μερικά Pokémon έχουν προσαρμοστεί στα διαφορετικά μικροκλίματα της Alola Region και έχουν λάβει διαφορετικά forms από αυτά που έχουν σε άλλες περιοχές. Τα Pokemon αυτά καλούνται regional variants. Αφότου εγκαταστάθηκαν στην Alola Region, ζουν σαν ντόπια Pokemon. Αυτά τα regional varian Pokémon μπορούν να έχουν διαφορετική εμφάνιση και types, ενώ ο τρόπος ζωής τους μπορεί επίσης να διαφέρει από αυτόν σε ήδη γνωστά forms.

Alolan Meowth
Type: Dark
To Mewoth είναι ένα Pokémon που κανονικά δε ζούσε στην περιοχή Alola. Στάλθηκαν στη βασιλική οικογένεια της Alola σαν πρόσφορα από άλλη περιοχή, και μόνο λίγοι εκλεκτοί μπορούσαν να τα έχουν σα συντρόφους. Λέγεται ότι τα Mewoth που προσφέρθηκαν στους ευγενείς ζούσαν μια ζωή γεμάτη άνεση και περιποίηση, που τα οδήγησε σε μια εγωιστική και αλαζονική συμπεριφορά. Αυτό προκάλεσε την αλλαγή στην εμφάνιση του Mewoth.

Alolan Marowak
Type: Fire/Ghost
Τα Marowak στην περιοχή Alola παίρνουν κόκαλα και τα ανάβουν και στα δυο άκρα τρίβοντάς τα στο μέτωπό τους. Έπειτα, στριφογυρίζουν τα κόκαλα! Η σπανιότητα του Marowak και η τρομακτική εμφάνισή του όταν χορεύει με το κόκαλό του, έκαναν τους ανθρώπους της Alola να τα ξορκίζουν και να τα αντιμετωπίζουν με φόβο.

Alolan Raichu
Type: Electric/Psychic
Τα Raichu στην Alola έχει δύο types—Electric και Psychic—και είναι ικανά να χρησιμοποιούν τηλεπαθητική δύναμη. Επιπλέον, μαζεύουν την ψυχική τους δύναμη στις ουρές τους και ανεβαίνουν πάνω τους για να αιωρούνται!

Πηγή

Pages: 1 2

Pokemon Sun/Moon – νέα Pokemon, Alola Forms και άλλα

| 3DS, Pokémon, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων