Το Pokemon Super Mystery Dungeon θα συμπεριληφθεί σε μια εκπομπή ζωντανής μετάδοσης την επόμενη εβδομάδα

04 Ιούλ

pokemon-super-mystery-dungeon

 

Μία νέα εκπομπή ζωντανής μετάδοσης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, και οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς Pokemon Mystery Dungeon θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτή. Ακούσαμε ότι το Pokemon Super Mystery Dungeon θα εμφανιστεί στην εκπομπή όταν το Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Time θα έχει όλη τη προσοχή.

Η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες ώρες :

4 AM PT
7 AM ET
12 PM στο Ηνωμένο Βασίλειο
1 PM στην Ευρώπη

Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι μέχρι και την επόμενη ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μια εκπομπή ζωντανής μετάδοσης με διάρκεια 24 ωρών.

Το Pokemon Super Mystery Dungeon θα συμπεριληφθεί σε μια εκπομπή ζωντανής μετάδοσης την επόμενη εβδομάδα

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων