Το Pokken Tournament έχει αποστείλει ένα εκατομμύριο τεμάχια

22 Αυγ
Το Pokken Tournament έχει αποστείλει ένα εκατομμύριο τεμάχια

Το Pokken Tournament έφτασε πριν λίγο καιρό και στο Wii U. Το δημοφιλές αυτό παιχνίδι φαίνεται ότι έκανε αρκετά γρήγορα επιτυχία, με την Bandai Namco να ανακοινώνει την αποστολή ενός εκατομμυρίου τεμαχίων. Παρ’ όλο που αυτό δε σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει πουλήσει όλα αυτά τα αντίτυπα, και πάλι το γεγονός είναι εντυπωσιακό, δεδομένου ότι το παιχνίδι μετρά μόλις 5 μήνες ζωής στο Wii U.

Pokken Tournament

Το Pokken Tournament είναι ένα fighting game της Bandai Namco, στο οποίο οι παλαιστές είναι τα πασίγνωστα Pokemon. Το παιχνίδι ξεκίνησε να ανεβαίνει σε δημοτικότητα στην Ιαπωνία μέσω των arcades, ενώ πριν πέντε μήνες ήρθε και στο Wii U, την οικιακή κονσόλα της Nintendo. Έκτοτε οι πωλήσεις έφτασαν τον τίτλο εδώ που είναι σήμερα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με τις αποστολές αντιτύπων να ξεπερνούν το φράγμα του ενός εκατομμυρίου.

Ένα demo υπάρχει στο Wii U eShop με περιορισμένες χρήσεις, το οποίο μπορεί κανείς να κατεβάσει προκειμένου να αποκτήσει μια ιδέα για το παιχνίδι, το gameplay και τους μηχανισμούς του, όπως και να δει εξ ιδίοις όμμασι τα αγαπημένα του τερατάκια εν δράσει.

Για όσους πάλι θα ήθελαν να διαβάσουν μια πλήρη και αναλυτική παρουσίαση του τίτλου, όπως και τη γνώμη μας πάνω στο παιχνίδι, μπορούν να βρουν το Review μας εδώ.

 Πηγή 1 Πηγή 2

Το Pokken Tournament έχει αποστείλει ένα εκατομμύριο τεμάχια

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων