Οι πωλήσεις του Disgaea στο Switch και το μέλλον

05 Ιαν
Οι πωλήσεις του Disgaea στο Switch και το μέλλον

Το Disgaea 5 Complete φαίνεται πως τα πήγε αρκετά καλά για την παραγωγό εταιρεία του, Nippon Ichi Software.

Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της εταιρείας στο Switch;

 

Οι επιδόσεις του Disgaea

Από την κυκλοφορία του πέρσι, το παιχνίδι πούλησε συνολικά περίπου 200.000 αντίτυπα στο Switch παγκοσμίως. Αυτό φαντάζει μικρό νούμερο, αλλά η ίδια η NIS είναι μια εξίσου μικρή εταιρεία.

Όλα αυτά, σύμφωνα με το Sohei Niikawa, πρόεδρο Nippon Ichi. Μάλιστα, ο Niikawa είπε πως χάρη στην επιτυχία αυτή, το Switch είναι πλέον μια από τις πλατφόρμες που στοχεύει η εταιρεία για νέα ΙΡ και sequels μέσα στο 2018.

 

 

Όπως βλέπετε και παραπάνω, η NIS America ανακοίνωσε την επιστροφή του ετήσιου press event της. Το φετινό θα λάβει χώρα στις 9 Φεβρουαρίου και θα εμφανιστούν «πολύ ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι» και θα γίνουν «νέες ανακοινώσεις».

Πιθανώς να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Fallen Legion: Rise to Glory, αλλά μπορεί να γίνει και καμιά νέα ανακοίνωση-έκπληξη για το Switch, όπως το Your Four Knight Princesses Training Story.

 

Πηγή

 

Οι πωλήσεις του Disgaea στο Switch και το μέλλον

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων