Πολλά νέα βίντεο για το Monster Hunter Stories

05 Σεπ
Πολλά νέα βίντεο για το Monster Hunter Stories

Άλλη μία καταιγίδα από βίντεο έφερε μαζί της η Capcom για το Monster Hunter Stories. Μέχρι τώρα είδαμε αρκετά στοιχεία για νέα τέρατα, χαρακτήρες, καθώς και λίγο gameplay. Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα βίντεο με νέες πληροφορίες:

Αρχικά, γνωρίστε τη Nabiru, την κύρια Felyne companion του παίχτη:

Συνεχίζοντας με την παρουσίαση χαρακτήρων, η Capcom παρουσίασε έναν παιδικό φίλο του πρωταγωνιστή, εν ονόματι Cheval:

Στο επόμενο βιντεάκι, γνωρίστε τη Lila:

Τέλος, υποδεχτείτε τον Dan και τον πρεσβύτερο του χωριού. Παρά τις ξεκάθαρα διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες τους σαν προσωπικότητες, φαίνονται πολύ συνεργάσιμοι.

Πολλά νέα βίντεο για το Monster Hunter Stories

| 3DS | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων