Το Poncho έρχεται στο Wii U! Βίντεο και στιγμιότυπα

11 Αυγ
Το Poncho έρχεται στο Wii U! Βίντεο και στιγμιότυπα

Οι Rising Star Games και Delve Interactive κυκλοφόρησαν το Poncho πέρσι. Δεν είχαμε ακούσει και πολλά για τη Wii U version, αλλά φαίνεται πως θα τη δούμε πολύ σύντομα.

Tο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο eShop στις 18 Αυγούστου παγκοσμίως.

Μπορείτε να απολαύσετε μερικές λεπτομέρειες, μαζί με στιγμιότυπα και ένα βίντεο για το παιχνίδι, αμέσως παρακάτω!

Λίγα λόγια για το Poncho:

Ένα ρομπότ, ένα poncho κι ένα ταξίδι ανακάλυψης! Προχωρήστε στον κόσμο του πιξελιασμένου parallax platforming για να λύσετε το μεγαλύτερο γρίφο όλων: Ποιός είναι το Poncho;

Ο κόσμος ερημώθηκε, η ανθρωπότητα χάθηκε και απέμειναν μόνο ρομπότ. Αλλά για τον Poncho, η περιπέτεια ξεκινά! Εξερευνήστε έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο πολύχρωμους χαρακτήρες, πηδώντας ανάμεσα στα parallax layers για να ξεπεράσετε εμπόδια και να λύσετε γρίφους. Μπορείτε να φτάσετε στο Red Tower, να συναντήσετε το Δημιουργό σας και να σώσετε την ανθρωπότητα;

Ένας 2D κόσμος με 3D λογική! Χρησιμοποιήστε το μυαλό και την platforming ικανότητα σας, εξερευνώντας τον κόσμο του Poncho.

Ανακαλύψτε νέες προκλήσεις πίσω από κάθε γωνιά: Πλατφόρμες που κινούνται όταν κινείστε κι εσείς, περιοχές που αλλάζουν από 3D σε 2D και τούμπαλιν, τοίχους που αλλάζουν, απίθανες αναβάσεις και πολλά περισσότερα!

Τα πανέμορφα pixel graphics συνδυάζονται με έξυπνο gameplay κι ένα πιασάρικο soundtrack δημιουργούν μια μοναδική retro-style εμπειρία!

Poncho Wii U screens 11/08/2016

Πηγή

Το Poncho έρχεται στο Wii U! Βίντεο και στιγμιότυπα

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων