Πώς τα πάει στην Αγγλία το Xenoblade Chronicles 2;

04 Δεκ
Πώς τα πάει στην Αγγλία το Xenoblade Chronicles 2;

Το Xenoblade Chronicles 2 κυκλοφόρησε και όσοι το αγοράσατε, ελπίζουμε να το απολαμβάνετε.

Πάμε να δούμε τις επιδόσεις του στην αγορά της Αγγλίας!

Οι πρώτες πωλήσεις του παιχνιδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν καλές, αλλά όχι και πολύ εντυπωσιακές. Ωστόσο, καλό θα είναι να έχουμε κατά νου πως η σειρά Xenoblade απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Ένα κοινό που είναι παραδοσιακά μικρό. Από το πρώτο Xenogears στο PSX μέχρι τα Xenosaga του PS2, ακόμη και τα Baten Kaitos του GameCube, η εταιρεία δεν κάνει παιχνίδια για όλους. Προφανώς λοιπόν, καλό θα είναι να μην περιμένουμε θαύματα, ειδικά στην αγορά της Αγγλίας που παραδοσιακά είναι τραγική για τις κονσόλες της Νintendo.

 

 

Xenoblade Chronicles 2 στην Αγγλία

Παρόλα αυτά, και μετά την εισαγωγή, το παιχνίδι είχε πωλήσεις κατά 1/3 καλύτερες από αυτές του Xenoblade Chronicles X. Το προηγούμενο παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει στο καταδικασμένο Wii U δύο χρόνια πριν. Η Nintendo δεν έχει δημοσιέυσει ακριβή νούμερα, ωστόσο γνωρίζουμε πως οι πωλήσεις του Xenoblade X είχε πουλήσει 10.500 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα. Με λίγα μαθηματικά, μπορούμε να υπολογίσουμε πως το Xenoblade 2 θα πρέπει να είναι γύρω στις 14.000. Από την άλλη, το πρώτο Xenoblade Chronicles στο Wii στην ίδια περίοδο είχε πουλήσει 6.000 αντίτυπα. Ωστόσο, το καημένο το πρώτο Χenoblade είχε πολύ περιορισμένη κυκλοφορία η οποία μάλιστα συνέβη μετά από προσπάθεια των θαυμαστών/παικτών και υπό γενικά περίεργες συνθήκες. Παρόλα αυτά, μπορούμε να πούμε πως η σειρά έχει μια σταθερή ανάπτυξη.

 

 

 

Πηγή 1Πηγή 2

Πώς τα πάει στην Αγγλία το Xenoblade Chronicles 2;

| Nintendo, Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων