Πρόγραμμα κυκλοφοριών της Nintendo – Ιούλιος 2016

27 Ιούλ
Πρόγραμμα κυκλοφοριών της Nintendo – Ιούλιος 2016

Η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο πρόγραμμα κυκλοφοριών, το οποίο είναι σε ισχύ. Δείτε παρακάτω ολόκληρο το πρόγραμμα της Nintendo:

Σημείωση του συντάκτη: Όλες οι ημερομηνίες είναι σε μορφή: Μήνας/Ημέρα/Έτος

nintendo-schedule-1-2

Στο κάτω μέρος του παραπάνω προγράμματος σημειώνεται ότι οι ημερομηνίες ή/και τα ονόματα των τίτλων είναι πιθανό να αλλάξουν, ενώ γίνεται προειδοποίηση για τυχόν αποκλίσεις ημερομηνιών κυκλοφοριών ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ευρώπη, καθώς παίζουν ρόλο πολλοί διαφορετικοί παράγοντες σε κάθε περιοχή.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι τίτλοι με αστεράκι (*) έχουν εκδοθεί από τη Nintendo.

nintendo-schedule-2-1

Στο κάτω μέρος της λίστας αυτής σημειώνεται ότι οι τίτλοι που αφορούν λογισμικό είναι βασισμένοι σε πληροφορίες ως έχουν μέχρι σήμερα (27/7/2016), ενώ πιθανή είναι επίσης η αλλαγή ονομάτων των τίτλων, ημερομηνιών, κλπ. Οι τίτλοι είναι ταξινομημένοι αλφαβητικά κατά εκδότη, ενώ η παραπάνω λίστα αφορά μόνο τίτλους που θα είναι αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.

Πηγή

Πρόγραμμα κυκλοφοριών της Nintendo – Ιούλιος 2016

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων