Το Quest of Dungeons θα υποστηρίζει cross buy

30 Ιούλ
Το Quest of Dungeons θα υποστηρίζει cross buy

Περισσότερες πληροφορίες για το Quest of Dungeons ανέφερε η δημιουργός του Upfall Studios.

Περισσότερα Quest of Dungeons σε δύο κονσόλες

Το Quest of Dungeons είναι να κυκλοφορήσει για το Wii U eShop την πρώτη Σεπτεμβρίου. Η έκδοση του 3DS είναι υπό έλεγχο από την Nintendo. Η Upfall Studios ανέφερε πως η κυκλοφορία του 3DS θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για την Αμερική και Ιαπωνία δεν είναι ακόμα γνωστές είναι στο πρόγραμμα όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Το χαρωπό νέο είναι πως το παιχνίδι θα στοιχίζει 8,99 ευρώ και θα είναι cross buy. Που σημαίνει πως ανεξάρτητα ποια έκδοση θα προτιμήσετε σε 3DS ή Wii U θα έχετε και τις δύο στην τιμή του ενός.

Το Quest of Dungeons θα υποστηρίζει off tv play και το Pro Controller. Η έκδοση του 3DS θα έχει streetpass όπου θα συναντάτε το φάντασμα ενός άλλου παίχτη από τις αποτυχημένες προσπάθειες του στο παιχνίδι και θα παίρνετε αντικείμενα που άφησε πίσω.

Πηγή

Το Quest of Dungeons θα υποστηρίζει cross buy

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων