Radiant Historia: Perfect Chronology – Όλα τα νέα!

26 Ιούν
Radiant Historia: Perfect Chronology – Όλα τα νέα!

Ο τίτλος Radiant Historia: Perfect Chronology μπορεί να μη σας λέει πολλά. Το πρώτο παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα RPG του Nintendo DS, το οποίο δυστυχώς ποτέ δεν ήρθε στην Ευρώπη. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει!

Το ολοκαίνουριο Radiant Historia: Perfect Chronology έχει επιβεβαιωθεί για το Nintendo 3DS δια στόματος Deep Silver. Ώρα λοιπόν να σας πούμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το επερχόμενο RPG της Atlus, το οποίο έχει όλα τα φόντα να γίνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους του στη φορητή κονσόλα της Nintendo!

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της επίσημης κυκλοφορίας του Radiant Historia: Perfect Chronology έγινε δύο εβδομάδες πριν και πιθανότατα πέρασε απαρατήρητη. Ώρα να αλλάξει αυτό όμως! Απολαύστε το πρώτο trailer του παιχνιδιού παρακάτω!

Το παιχνίδι θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του πρωτότυπου παιχνιδιού για το Nintendo DS, με κάποιες προσθήκες, όπως φερ’ ειπείν νέους χαρακτήρες. Ελπίζω όμως πως το αισχρό artwork του βίντεο να μην είναι παρόν στο τελικό παιχνίδι. Επίσης ελπίζω να λείπουν τα γιαπωνέζικα τραγουδάκια, γιατί δίνουν μια τελείως λανθασμένη εικόνα για το παιχνίδι.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Το Radiant Historia ξεχώρισε για την καταπληκτική μουσική και το σενάριό του. Ένα ακόμα από τα στοιχεία του που το έκαναν να διαφέρει από άλλα RPG, ήταν το σύστημα μάχης του, που βασιζόταν στην τοποθέτηση, μετακίνηση και στοίχιση των αντιπάλων σε κατάλληλες θέσεις. Αυτό γιατί πολλές από τις τεχνικές των ηρώων σας χτυπάνε σε συγκεκριμένα σημεία στο πεδίο της μάχης, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο!

Στόχος σας είναι να συνδυάσετε τις επιθέσεις σας, για να φέρετε τους αντιπάλους σας εκεί ακριβώς που τους θέλετε, πριν εξαπολύσετε τις πιο καταστροφικές σας κινήσεις!

 

Νέο υλικό! Βίντεο και στιγμιότυπα

Οι φίλοι μας οι Γιαπωνέζοι ήδη έχουν στα χέρια τους ένα demo του Radiant Historia: Perfect Chronology και σας έχουμε ένα βίντεο με gameplay από το παιχνίδι, στη γλώσσα που μπορούμε όλοι μας να διαβάσουμε (σαρκαστικό σχόλιο του συντάκτη)

 

Φυσικα, σας ετοιμάσαμε και τα απαραίτητα στιγμιότυπα, χάρη στον ιστότοπο 4Gamer.net

View post on imgur.com

 

…και τα κακά νέα

Ως είθισται στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, δε θα μπορούσε να λείπει από το Radiant Historia: Perfect Chronology και το παραδοσιακό άρμεγμ…εεε, με συγχωρείτε. Επιπλέον περιεχόμενο επί πληρωμή, ή DLC όπως είναι ο πολιτικώς ορθώς τρόπος να το διατυπώσουμε. Αν και στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται περισσότερο για μικροσυναλλαγές, παρά για περιεχόμενο.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες παρακάτω, όπως έχουν ανακοινωθεί στην Ιαπωνία και μάθαμε χάρη στον ιστότοπο Persona Central.

Original Pack (DLC 1)

 • Ημ/νία κυκλοφορίας: 29 Ιουνίου
 • Τιμή: 250 yen

Με το “Original Pack,” θα μπορείτε να αλλάξετε τα καινούρια portrait illustrations του παιχνιδιού για τους παλιούς χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να τα βλέπετε όπως ήταν στην αρχική έκδοση του DS από το configuration menu.

Mining King’s Bracelet (DLC 2)

 • Ημ/νία κυκλοφορίας: 29 Ιουνίου
 • Τιμή: 300 yen

Ένα αντικείμενο που ονομάζεται “Bracelet of the Mining King” και πωλείται με υψηλή τιμή μέσα στο παιχνίδι. Εναλλακτικά μπορείτε να το αγοράσετε έτσι, για να έχετε μειωμένη κατανάλωση mana στις μάχες.

Growing (DLC 3)

 • Ημ/νία κυκλοφορίας: 29 Ιουνίου
 • Τιμή: 300 yen

Ένα αντικείμενο που ονομάζεται “Growth Practice Book.” Όταν το εξολπιστεί, ο χαρακτήρας θα λάβει το ανάλογο experience που χρειάζεται για να κάνει level up μετά από μόλις μία μάχη. Για πολυάσχολους ανθρώπους που ζορίζονται με τη μάχη και θέλουν να απολαύσουν το παιχνίδι.

Death of Time (DLC 4)

 • Ημ/νία κυκλοφορίας: 6 Ιουλίου
 • Τιμή: 250 yen

Story DLC που επικεντρώνεται στους Aht και Marco. Με τις shaman senses της, η Aht νιώθει μια δυσάρεστη αλλαγή στη ροή του mana σε μία από τις περιοχές της αυτοκρατορίας. Η Aht με το Marco αποφασίζουν να τη διερευνήσουν, όταν εμφανίζεται ένας πανίσυχρος εχθρός μπροστά τους. Το DLC θα διαθέτει νέα illustrations.

A Feeling Filled with Moonlight (DLC 5)

 • Ημ/νία κυκλοφορίας: 6 Ιουλίου
 • Τιμή: 250 yen

Story DLC που επικεντρώνεται στις Eruca and Raynie. Μια μέρα, ο Stocke κατάσχει απόρρητες πληροφορίες που διαρρέουν στους εναπομείναντες αντιστασιακούς του κράτους του Alistel. Για να τους εντοπίσει, αναλαμβανει μια αποστολή με τη Raynie, μέλος του υπουργείου πληροφοριών, με σκοπό την εξάρθρωση των κατασκόπων.

Meeting Beyond Time (DLC 6)

 • Ημ/νία κυκλοφορίας: 13 Ιουλίου
 • Τιμή: 250 yen

Story DLC που επικεντρώνεται στη Nemesia. Επιπλέον ιστορία που υπογραμμίζει το παρασκήνιο της Nemesia, που εμφανίζεται στο νέο Sub-History timeline του παιχνιδιού. Θα περιέχονται πολλά νέα event illustrations αποκλειστικά  σε αυτό το DLC.

Vengeance of the Past (DLC 7)

 • Ημ/νία κυκλοφορίας: 13 Ιουλίου
 • Τιμή: 250 yen

Story DLC που επικεντρώνεται στους Rosch και Gafka. Ο Rosch, ηγέτης μιας πολύ ισχυρής μονάδας μισθοφόρων, βρισκόταν καθ’ οδόν για το Alma Mine μαζί με τον Gafka, όταν εμφανίζονται τέρατα μαζί με μια στρέβλωση του χωροχρόνου.

 

Τέλος, ορίστε η πλήρης μουσική του εισαγωγικού βίντεο για όλους εσάς που σας αρέσει η εν λόγω μουσική:

 

Radiant Historia: Perfect Chronology – Όλα τα νέα!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων