Αποτελέσματα Τουρνουά Ascension

21 Οκτ
Αποτελέσματα Τουρνουά Ascension

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ascension, το πρώτο τουρνουά Super Smash Bros. for Wii U για τη φετινή σεζόν. Δείτε στη συνέχεια τον απολογισμό και τα αποτελέσματα του τουρνουά.

Το πολυαναμενόμενο τουρνουά Ascension, ήταν το πρώτο για τους Αθηναίνους μετά από 10 μήνες. Το τουρνουά έλαβε χώρα στο νέο χώρο, διεθνών προδιαγραφών gaming venue, BattleNet Arena. Παλιοί και νέοι Smashers συγκετρώθηκαν για να διασκεδάσουν, να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα καθώς και 2 Amiibo, προσφορά του BattleNet Arena.

Αποτελέσματα Τουρνουά

Μετά από ένα συναρπαστικό τουρνουά γεμάτο ανατροπές, νικητής αναδείχθηκε ο Rom, ο οποίος επικράτησε αήττητος όλων. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η απόδοση του Sido που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό επικρατώντας εναντίων του Tanos (ένα από τα φαβορί για τελικό που αποκλείστηκε νωρίς), του LuiS (επίσης ισχυρή παρουσία, φτάνοντας με αξιώσεις την 3η θέση), του Lavos (όπου ήρθε από Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμάτας) και του AkiraGr (που κατάφερε να φτάσει την 4η θέση).

1 Rom (Ganondorf) 32€
2 Sido (Mario) 16€
3 LuiS (Little Mac) 9€
4 AkiraGr (Bayonetta)
5 Jesteros (Greninja)
5 Lavos (Sonic, Marth)
7 Kokman (Ness)
7 Tanos (Corrin)
9 Barc0de (Lucas)
9 Brows (Mewtwo)
9 KonstiYo (King Dedede, Peach)
9 SP1 (Bowser, Jigglypuff)
13 Noulis (Captain Falcon)
13 sozonm7 (Cloud)
13 Thunderboy (Link)
13 Yasuo (Kirby)
17 Bill (Mario)
17 BillyJean (Captain Falcon, Little Mac)
17 Kamtaro (Sonic)

 

Ascension and beyond!

Όπως κάθε πρώτη προσπάθεια δεν γίνεται να είναι τέλεια, έτσι κι εδώ δεν έλειψαν ορισμένα τεχνικά προβλήματα που στοίχισαν στιγμές μεγάλης έντασης και συγκίνησης από τους online τηλεθεατές του τουρνουά. Πάντα όμως προσπαθούμε για το καλύτερο κι έτσι δουλεύουμε ώστε να μην υπάρξουν αντίστοιχα φαινόμενα σε επόμενη διοργάνωση. Σαφώς μπορείτε να βοηθήσετε με τα δικά σας σχόλια για το τι σας άρεσε ή θα θέλατε να αλλάξει/βελτιωθεί.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις και τουρνουά. Η επόμενη διοργάνωση είναι στις 28/10 στο γνώριμο Greekdojo Academy και την επιστροφή του Smash City League, ενώ σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη συνέχεια του Ascension στο BattleNet Arena.

Αποτελέσματα Τουρνουά Ascension

About The Author
-

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων