Αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 6

19 Νοέ
Αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 6

Έφτασε η ώρα για τα αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 6. Το τελευταίο μέρος της πρώτης σαιζόν του του Smash City North τελείωσε μόλις πριν λίγες ώρες. Η μεγάλη μάχη για την 8άδα ολοκληρώθηκε, με ανατροπές μέχρι και την τελευταία στιγμή! Ωστόσο, στη μάχη της ‘κορυφής’, για άλλη μια φορά τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Deer, που κατάφερε να νικήσει στον τελικό το Revan. Ο τελευταίος, έστειλε προηγουμένως στα Losers’ τον Deer, ο οποίος όμως μετά από reset του bracket, κατάφερε να γίνει ο πρώτος smasher στη Θεσσαλονίκη που κατέκτησε τρεις συνεχόμενες φορές την πρώτη θέση σε τουρνουά! Η προσοχή των smashers τώρα είναι στα Preliminaries του Δεκεμβρίου, όπου και θα συμπληρωθεί η τελική 12άδα για την Αθήνα.

Όσοι δεν κατάφεραν να τερματίσουν μέσω της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στην 8άδα, έχουν ακόμη μία ευκαιρία για να διεκδικήσουν τις 4 θέσεις που απέμειναν, οι οποίες οδηγούν στους τελικούς στην Αθήνα. Μείνατε συντονισμένοι στις εκδηλώσεις της σελίδας μας, όπου θα ανέβει το “last chance tournament” για όσους ενδιαφέρονται.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα με τις θέσεις που τερμάτισε κάθε παίχτης, καθώς και οι χαρακτήρες που χρησιμοποιήθηκαν:

Αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 6

1) Deer (Pit, Little Mac, Dark Pit)
2) Revan (Fox, Sheik)
3) Lavos (Sonic, Cloud, Marth)
4) Banzike (Ike)
5) Rush (Ike, Mario, Captain Falcon)
5) Gold (Captain Falcon, Bayonetta)
7) Nanondorf (Marth)
7) Riku (Charizard, Cloud, Captain Falcon, Mewtwo)
9) Law (Corrin, Link)
9) Gemlord (Captain Falcon)
9) Spirit (Wario, Mario)
9) Shinji (Cloud, Mario, Captain Falcon)
13) Silkari (Samus, Marth)

Δείτε τα brackets εδώ: http://challonge.com/SCNS1P6

………………………………………………………………….

ΥΓ1: Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στο vgfhellas.com.

ΥΓ2: Δείτε τα βίντεο των αγώνων που ήταν στο stream setup στο κανάλι Youtube του NintendoNext.

ΥΓ3: Μην ξεχνάτε να στέλνετε highlights αγώνων για τα Highlight videos της ελληνικής Smash 4 σκηνής στο smashcore@ nintendonext.gr. Προσοχή, μόνο από αγώνες τουρνουά. Να στέλνετε τα urls των βίντεο μαζί με χρόνο αρχή και τέλους της φάσης.

To email πρέπει να έχει την εξής μορφή:
• Τίτλος email: Smash 4 Highlights – (μήνας), π.χ. Smash 4 Highlights – Οκτώβρης
• Περιεχόμενα: Όνομα tournament, Διαγωνιζόμενοι, Tournament Round, time tick, π.χ. Smash City 999, m2k vs Mango, Grand Finals, 00:14–00:23
• Url του match, π.χ. https://www.youtube.com/watch?v=PdddZBmfxTU.

____________________________________________________________________________

Το Smash City North είναι ένα πρωτάθλημα στο Super Smash Bros. for Wii U. Το πρωτάθλημα γίνεται ανά σεζόν που κρατάει περίπου τρεις μήνες. Διοργανώνεται από την ομάδα SmashCore του NintendoNext υπό την αιγίδα της VGF Hellas. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πόντους σε κάθε τουρνουά τους οποίους συγκεντρώνουν καθ’ όλη τη διάρκειά του. Στο τέλος κάθε σεζόν υπάρχει κατάταξη αναλόγη της βαθμολογίας. Το έπαθλο των παιχτών για αυτήν τη σαιζόν είναι η πρόκριση και η μεταφορά των κορυφαίων στον τελικό που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, όπου θα συμμετέχουν επίσης οι κορυφαίοι παίχτες του Smash City League. Παράλληλα, το πρωτάθλημα αποσκοπεί στην αύξηση του επιπέδου των παιχτών και στη συνάντησή τους με άλλους smashers στην περιοχή τους, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 6

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων