Review: Star Wars Pinbal: Heroes Within

07 Ιούν

Star-Wars-Heroes-WIthin-PInball-featured-BIG

H Zen Studios, εξειδικεύεται στα ηλεκτρονικά φλιπεράκια και έχει δημιουργήσει δύο πλατφόρμες παιχνιδιών στο Wii U τις οποίες ανανεώνει με καινούργια τραπέζια ανά τακτά χρονικά διαστήματα: το Zen Studios 2, στο οποίο περιέχονται έως σήμερα 40 τραπέζια με διαφορετική θεματολογία – πολλά από αυτά μάλιστα αφιερωμένα στους ήρωες της Marvel Comics – και το Star Wars Pinball όπου θα βρει κανείς 11 νέα τραπέζια αφιερωμένα στο διάσημο διαστημικό έπος του George Lucas.

Αυτή τη φορά προστέθηκε μία νέα ομάδα τραπεζιών στο Star Wars Pinball με τον τίτλο Heroes Within στην οποία μας περιμένουν όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες σε τέσσερα ολοκαίνουργια φλιπεράκια: Droids, Han Solo, Episode IV A New Hope και ένα τραπέζι αφιερωμένο στους Masters of the Force.

Σενάριο

Κάθε ένα από τα τέσσερα διαφορετικά τραπέζια της σειράς Heroes Within πραγματεύεται διαφορετικές πτυχές της ιστορίας του Star Wars ενώ μερικές φορές επικεντρώνεται σε συγκεκριμένους χαρακτήρες. Το σενάριο περιγράφεται καθώς φορτώνεται το εκάστοτε τραπέζι και αποτελεί περισσότερο μία πρόφαση για το επερχόμενο φλιπεράκι.

Συγκεκριμένα, στο τραπέζι Droids το μέλλον του Γαλαξία βρίσκεται στα χέρια των δύο αγαπημένων μας ρομπότ, τους C-3PO και R2-D2  και καλούμαστε να τους βοηθήσουμε.

Στο τραπέζι Han Solo παρέα με το φιλαράκι μας τον Chewbacca συνειδητοποιούμε ότι κανένα μυστηριώδες ενεργειακό πεδίο δεν πρόκειται να προκαθορίσει τη μοίρα μας και κρατώντας την ασημένια μπάλα εντός τραπεζιού ξαναζούμε όλες τις περιπέτειες από την πρώτη τριλογία.

Στο τραπέζι Episode IV A New Hope θα ζήσουμε αξέχαστες στιγμές από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία με αποστολή μας να καταστρέψουμε το Death Star.

Τέλος, στο τραπέζι Masters of the Force βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα:  θα ενταχθούμε στον στρατό του Αυτοκράτορα στην Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης ή θα μαθητεύσουμε πλάι στον δάσκαλο Master Yoda;

Gameplay  

SWP-Droids-Playfield

Droids:

To Droids είναι από τα πιο ευχάριστα τραπέζια και ταυτόχρονα σωστά σχεδιασμένο με μία σχεδόν τέλεια ισορροπία κρατήματος της μπάλας μέσα στον χώρο που απεικονίζεται. Η φυσική της μπάλας κατά την κίνηση έχει την φυσικότητα μιας πραγματικής μπάλας που θα συναντήσει κανένας σε ένα πραγματικό φλιπεράκι. Τα kickbacks είναι δίκαια και απαιτούν μέση προσπάθεια για την ενεργοποίησή τους. Ακολουθώντας τις υπάρχουσες αποστολές είναι σίγουρο ότι με λίγη μόλις προσπάθεια θα επιτύχουμε μεγάλα σκορ.

Οι αποστολές ενεργοποιούνται από τους 3 κίτρινους κεντρικούς στόχους. Συνολικά θα πρέπει να περάσουμε 5 διαφορετικές δοκιμασίες – αποστολές πριν προχωρήσουμε στην 6η και τελευταία με την οποία θα αποδράσουμε από το Sandcrawler παρέα με τον C-3PO και τον R2-D2. Όλες οι αποστολές είναι σχετικά εύκολες στην διαδικασία εκτέλεσης τους, από το να συλλέξουμε κομμάτια από το σώμα του C-3PO, να αποσπάσουμε την προσοχή από το Nebit και να χρησιμοποιήσουμε τον βαρύ οπλισμό προς δικό μας όφελος, να του επιτεθούμε, να εισχωρήσουμε στα καλά κρυμμένα δεδομένα του και να χακάρουμε το σύστημά του και να ακινητοποιήσουμε ένα Sandcrawler και όλα αυτά με τη βοήθεια της μαγικής μας ασημένιας μπάλας που κινείται σε φρενήρεις ρυθμούς μέσα στον καταπληκτικό κόσμο του Star Wars που σχεδίασε η Zen Studios.

Μαζί με τις αποστολές συνυπάρχουν και όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα καλοδουλεμένο φλιπεράκι με maximum bonus βαθμούς περνώντας από τις κατάλληλες διαδρομές, με τους πολλαπλασιαστές, τα multiballs, τo R2-D2 minigame και τις extra μπάλες με μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό τις 5. Η κορύφωση των αποστολών και αφού έχουμε ιδρώσει για να φτάσουμε μέχρι αυτό το σημείο είναι η φυγή από το Sandcrawler. Είναι το σημείο που αν φτάσεις δοξάζεις την σκοτεινή δύναμη (και όποια άλλη υπάρχει εκεί έξω στο αχανές διάστημα) γιατί οι βαθμοί πέφτουν κατά εκατομμύρια ανά κλάσμα δευτερολέπτου. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο τύχη, σίγουρα λίγο δεξιοτεχνία από μέρους σου και η επιμονή που θα πρέπει να έχεις να σκοράρεις όσα περισσότερα jackpot και Super Jackpot μπορέσεις στο χρονικό διάστημα που σου δίνεται πριν έρθουν οι Jawas και επισκευάσουν το Sandcrawler. Είναι μία πολύ έντονη σκηνή και απαιτεί τα μέγιστα στις προσπάθειες του παίχτη και η όλη ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα περισσότερο δραματική με την μουσική να γίνεται πιο επική και κυριολεκτικά τα φωτά σε όλο το τραπέζι να αναβοσβήνουν ξέφρενα σαν να είσαι σε πάρτι εντείνοντας την αγωνία σου για το αν θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μέχρι τέλους.

Η Δύναμη θα είναι σίγουρα μαζί σου σε αυτό το άρτια κατασκευασμένο και διασκεδαστικό τραπέζι.

Han_Solo

Han Solo:

Αν κάτι είναι χαρακτηριστικά διαφορετικό στο τραπέζι Han Solo είναι σίγουρα η -ας πούμε- up-tempo διαστημική Jazz ως μουσική επένδυση, που συνήθως ακούμε στις καντίνες που χαλαρώνουν οι διαστημικοί μας ήρωες. Και βέβαια η καντίνα δεσπόζει σε κεντρικό σημείο και παίζει και βασικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης βέβαιο είναι ότι η χαλάρωση είναι παρωδική γιατί με τις τέσσερις κυρτές διαδρομές που υπάρχουν αριστερά και δεξιά του τραπεζιού η μπάλα αποκτά μεγάλες ταχύτητες και δοκιμάζει την αντοχή των αντανακλαστικών μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η μπάλα σε αυτό το τραπέζι έχει μία τάση φυγής. Αγαπά να επισκέπτεται συχνά τις εξωτερικές λωρίδες και να θέλει να φύγει από το τραπέζι μας όσο πιο μακριά γίνεται. Αλλά ευτυχώς υπάρχει το μαγνητικό πεδίο που ενεργοποιείται συχνά και εύκολα αρκεί μόνο να αντιδράσουμε έγκαιρα στην μεγάλη ταχύτητα που αναπτύσσει η σφαίρα μας. Είπαμε, η λέξη κλειδί σε αυτό το τραπέζι είναι: αντανακλαστικά. Γι’αυτό προτιμήστε να δοκιμάσετε να περιηγηθείτε στον κόσμο του Han Solo κατά προτίμηση το πρωί ή το μεσημέρι. Το βραδάκι που είμαστε και πιο χαλαροί αυτή η μπάλα θα μας κάνει τα νεύρα τσατάλια.

Ξεκινώντας το παιχνίδι το πρώτο μας μέλημα, όπως συνηθίζεται στα φλιπεράκια, είναι να εισάγουμε την μπάλα στον «αγωνιστικό» χώρο με δεξιοτεχνία για να επιβραβευτούμε με σπέσιαλ Skill Shot βαθμούς.  Στην περίπτωση αυτή, αρκεί μία μέτρια δύναμη του εμβόλου με τον αναλογικό μοχλό ή με ένα απαλό και μετρημένο τράβηγμα του δείχτη μας επάνω στην οθόνη του GamePad για να φτάσει στα τρομερά σαγόνια του καρχαρία. Ώπα! Μια στιγμή! Αυτό είναι από άλλη ταινία! Εδώ έχουμε τρομερά σαγόνια διαστημικών σαλιγκαριών.   Ένα δάγκωμα και ένα εκατομμυριάκι!!!

Στη συνέχεια οι αποστολές μας είναι πολλές και διασκεδαστικές. Πυροβολούμε μέσα από ένα ΤΙΕ fighter σκοπεύοντας με προβολή 1ου προσώπου, ξεχνώντας για λίγο ότι παίζουμε φλιπεράκι. Ο καλός μας τριχωτός φίλος, ο Chewbacca, επιδιορθώνει ότι χαλάει μέσα στο τραπέζι και μας δίνει γενναιόδωρα πολλά super jackpot bonus πόντους. Χειριζόμαστε γερανούς ενώ υπάρχει και ένα μίνι φλιπεράκι μέσα στο ίδιο το φλιπεράκι και συγκεκριμένα μέσα στο ίδιο το κεντρικό διαστημόπλοιο. Θα ζήσουμε στιγμές από τη διάσημη σκηνή της ταινίας με την καταδίωξη στο Sarlacc. Σε αυτή την αποστολή μάλιστα όλα τα φώτα σβήνουν και μετά βίας μπορείς να δεις την ίδια την μπάλα μέσα στο τραπέζι. Φυσικά, Han Solo και Death Star πάνε μαζί οπότε θα τo δείτε να βρίσκεται σε όλη τη μεγαλοπρέπειά του να στριφογυρίζει στο πάνω δεξί κομμάτι του τραπεζιού. Στοχεύοντας τα spinners που υπάρχουν στους στόχους γύρω από την καντίνα ενεργοποιούμε σταδιακά το Hurry –Up mode που σηματοδοτείται με την εμφάνιση του Greedo. Το κέντρο του τραπεζιού καταλαμβάνει ένα διαστημόπλοιο με το οποίο ενεργοποιούνται πολλαπλές αποστολές.

Στις τελικές αποστολές θα πρέπει με την ηρωική μας ασημένια μπάλα – που από μία γίνεται τρεις – να σώσουμε την πριγκίπισσα τοποθετώντας τις μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στις υπάρχουσες τρύπες. Εδώ μπορούμε να επιτύχουμε φοβερά σκορ με διπλά, τριπλά αλλά και τετραπλά jackpot scores. Αφού ελευθερώσουμε την πριγκίπισσα ξεκλειδώνει άλλη μια αποστολή στην οποία καλούμαστε να καταρρίψουμε το διάσημο διαστημόπλοιο Black 3 TIE και ως ανταμοιβή λαμβάνουμε ένα σούπερ πενταπλό jackpot.

Δυστυχώς, με τα extra balls στο συγκεκριμένο τραπέζι θα πρέπει να έχετε ιδιαίτερη υπομονή αφού οι εναλλακτικοί τρόποι απόκτησής τους ναι μεν είναι αρκετοί αλλά θέτουν κριτήρια που καθιστούν δύσκολη την πορεία προς την επιτυχία.

SWP_pack3_Episode_IV_table_screenshots_010

Episode IV A New Hope:

Το συγκεκριμένο τραπέζι ναι μεν είναι ευχάριστο και ευρηματικό σε σχεδιασμό αλλά ταυτόχρονα είναι και αρκετά δύσκολο. Η δυσκολία του έχει να κάνει περισσότερο με την συμπεριφορά της μπάλας. Η Zen Studios για κάποιο λόγο που εκείνη γνωρίζει αποφάσισε ότι σε ένα τραπέζι με τόσα λαστιχένια bumpers θα ήταν ωραία να έχει και η ίδια η μπάλα μία ανάλογη ελαστικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις μία ασημένια σφαίρα που αναπηδάει σε όλη την οθόνη σαν τρελή με ταχύτητες … φωτός και ακόμα παραπάνω, μπλέκοντας τον διαστημικό κόσμο του Star Wars με τον άλλον –εξ ίσου γνωστό – διαστημικό κόσμο του Star Trek και πιο συγκεκριμένα με τον «διακτινισμό». Ακριβώς. Η μπάλα αποκτά τέτοιες ταχύτητες που νομίζεις ότι έχει μπει σε ταχύτητα δίνης τύπου warp 9 και η μπάλα θα ταξιδέψει σε καινούργιους ανεξερεύνητους κόσμους.  Μετά από αρκετή ενασχόληση μπορείς να την τιθασεύσεις αλλά μέχρι ενός σημείου.

Οι πολλές δαιδαλώδεις διαδρομές είναι το κύριο χαρακτηριστικό του εν λόγω τραπεζιού. Μέσα από αυτές ενεργοποιούνται οι «κινηματογραφικές σκηνές» όπως ονομάζονται εδώ οι αποστολές.

Στην 1η σκηνή θα πρέπει μαζί με τη βοήθεια της Leia να ξεφορτωθούμε τους Stormtroopers Και μετά να βοηθήσουμε τον Threepio και τον Artoo να αποδράσουν από τον πλανήτη Tantive IV. Βέβαια αυτό είναι πιο εύκολο να λέγεται από το να γίνει πραγματικότητα γιατί για να το πετύχουμε θα πρέπει να χτυπήσουμε όλους τους στόχους σε ένα μίνι φλιπεράκι χωμένο μέσα στο κυρίως τραπέζι μας και θα πρέπει να παίζουμε ανάποδα!

Στη 2η σκηνή τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα και θα συναντήσουμε για μία ακόμα φορά τους Stormtroopers παρέα με τον Obi-Wan Kenobi.

Στην 3η σκηνή θα πρέπει να περάσουμε την μπάλα μας μέσα από συγκεκριμένες ράμπες για να απενεργοποιήσουμε την ελκτική ακτίνα του Death Star στο οποίο έχει παγιδευτεί το Millennium Falcon.

Στην 4η σκηνή, το μεσαίο τμήμα του τραπεζιού μεταμορφώνεται σε διαστημική χωματερή που πρέπει -όπως πάντα- να πετύχουμε συγκεκριμένους στόχους για να προχωρήσουμε.

Στην 5η σκηνή βοηθούμε τον Obi-Wan να αποσπάσει την προσοχή των Startroopers, να απενεργοποιήσουμε για άλλη μια φορά την ελκτική ακτίνα του Death Star και να τον βοηθήσουμε να επικεντρωθεί στη Δύναμη κατά τη συνάντησή του με τον φοβερό και τρομερό Darth Vader. Για να τα πετύχουμε όλα αυτά σε αυτή την αποστολή μαμούθ θα κληθούμε να χτυπήσουμε με συγκεκριμένη σειρά συγκεκριμένους στόχους αλλά και να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα φωτισμένα μονοπάτια. Πράγμα καθόλου εύκολο. May the Force Be With You σε αυτή την αποστολή την οποία αν την καταφέρετε να την φέρετε εις πέρας φτάνετε επιτέλους στην τελευταία, 6η σκηνή η οποία και είναι έκπληξη.

SWP_Masters_of_The_Force_Playfield

Masters of the Force:

Το 4ο και τελευταίο τραπέζι της σειράς είναι ίσως και το καλύτερο. Ταχύτατο, πολύπλοκο, λίγο σκοτεινό μερικές φορές αλλά και ευχάριστο, με φυσικότατη κίνηση της μπάλας χωρίς την υπερβολική ελαστικότητα που είδαμε στο προηγούμενο τραπέζι.  Ξεκινάμε πάντοτε με το χαρακτηριστικό skill shot που αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον Luke που μας περιμένει σε μία γωνία να τον φτάσουμε με ακρίβεια για να μας δώσει το bonus που κρατάει.

Οι αποστολές που θα πρέπει να ολοκληρώσουμε με επιτυχία είναι πολλές, πρωτότυπες και διασκεδαστικές. Spinners, bumpers, πλατφόρμες, ειδικές ράμπες, μίνι εναλλακτικά φλιπεράκια. Όλα είναι εδώ.

Με την ενεργοποίηση του Force-meter λαμβάνουμε μέρος σε μάχες ξαναζώντας εμπειρίες από ανάλογα στιγμιότυπα μέσα από τις ταινίες χωρισμένες σε 2 ενότητες: το Full Power of the Force και το Prophecy Begins.

Ένα ακόμα mini game ενεργοποιείται με τη βοήθεια του πυραμιδωτού Sith Holocron και του κυβοειδούς Jedi Holocron τα οποία δεσπόσουν μεγαλόπρεπα στο κέντρο του τραπεζιού. Υπάρχουν δύο διαφορετικά ήδη Multiball, το Force Rage και το Illusions. Θα πρέπει να θέσετε ως μία από τις προτεραιότητες να τα ενεργοποιείτε όσο πιο συχνά γίνεται γιατί πολλαπλασιάζουν το σκορ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και είναι ένας πολύ γρήγορος τρόπος να δείτε το όνομά σας στις ψηλότερες θέσεις του online leaderboard.

Βέβαια, αν καταφέρετε να χτυπήσετε τους στόχους με τα γράμματα DARK και LIGHT το bonus multipliers θα εκτοξεύσει το σκορ σας σε ακόμα πιο απίστευτα επίπεδα. Το δύσκολο κομμάτι είναι όμως ο διαχωρισμός τους. Ανάλογα με τις πράξεις σας, τον τρόπο που παίζεται δηλαδή και τις αποστολές που διεκπεραιώνετε θα έχετε ενεργοποιημένη την φωτεινή δύναμη LIGHT που σημαίνει ότι υπολογίζονται μόνο τα LIGHT multipliers, ενώ αν έχετε ενεργοποιημένη την σκοτεινή δύναμη DARK θα υπολογισθούν κατά συνέπεια μόνο τα DARK multipliers. Αν όμως, καταφέρετε να διατηρήσετε την ισορροπία στο σύμπαν του Star Wars τότε θα τινάξετε την μπάνκα στον αέρα: θα υπολογιστούν τα light και τα dark multiplayers μαζί.

Οπτικός τομέας 

Η προσέγγιση της Zen Studios στην κατασκευή των τραπεζιών της για virtual φλιπεράκια είναι ένας συνδυασμός ρεαλισμού με τη συνδρομή της τεχνολογίας που προσφέρεται γενναιόδωρα από την ισχύ του Wii U που φτάνει και περισσεύει για τέτοιου είδους παιχνίδια. Το βασικότερο απ’όλα είναι η κίνηση. Μία κίνηση που καταγράφεται στα 60 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο) και που προσθέτει καταπληκτική φυσικότητα στην κίνηση της μπάλας που ελέγχουμε αλλά και της φυσικότητας με την οποία αντιδρά στις διαφορετικές επιφάνειες. Η ομαλή κίνηση φαίνεται και μέσα από τα ζωηρά τρισδιάστατα animation που ζωντανεύουν με φυσικότητα στα τραπέζια μας. Οι αγαπημένοι μας ήρως του Star Wars περπατάνε, τρέχουν, μάχονται, μας μιλούν. Την ώρα που προσπαθούμε να χτυπήσουμε τους απαραίτητους στόχους μας τεράστια τρισδιάστατα διαστημόπλοια πετάνε δίπλα μας και άγνωστοι και μυστήριοι πλανήτες ξεπροβάλλουν στο βάθος.  Πολλές φορές, ξεφεύγουμε από τα στενά όρια των τεσσάρων πλευρών ενός τραπεζιού και μεταμορφωνόμαστε σε κυβερνήτες διαστημοπλοίων κινούμενοι ανάμεσα σε αστεροειδής, πλανήτες και μετεωρίτες σα να παίζουμε 3d person shooter. Η υψηλή ευκρίνεια, η σωστή φυσιολογία στις αντιδράσεις της σιδερένιας μπάλας, τα υπέροχα animations του περιβάλλοντα κόσμου και τα ζωντανά χρώματα αποτελούν μία πανδαισία αισθήσεων που λειτουργούν εθιστικά στην όλη εμπειρία.

 Ήχος  

Η εικόνα χωρίς ήχο είναι σαν αμάξι χωρίς ρόδες. Και το Star Wars: Heroes Within δεν είναι ένα απλό αμάξι με ρόδες αλλά μία super wow Mercedes με ρόδες. Και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού το κάθε τραπέζι ντύνεται αυτούσια μουσικά με τις πιο επικές αλλά και αξέχαστες συνθέσεις του John Williams.  Τα ηχητικά εφέ παρμένα απ’ευθείας από τα αρχεία του studio της Lucas Film θα σας κάνουν να ξεχάσετε προς στιγμή ότι παίζεται φλιπεράκι και θα νομίζετε ότι βρίσκεστε στον μαγικό κόσμο του περίφημου Star Wars: Rogue Squadron της Factor 5 και της Lucas Arts στο GameCube.

Και στα τέσσερα τραπέζια του πακέτου Heroes Within περιέχονται αναρίθμητα επικά κομμάτια από την διαστημική οδύσσεια του Star Wars με εξαίρεση στο τραπέζι Han Solo που λόγω θέματος έχει επενδυθεί μουσικά με τις πιο χαλαρές και χαρωπές up-tempo Jazz μελωδίες του John Williams.

Online χαρακτηριστικά

 • Online leaderboards με ξεχωριστές κατηγορίες φίλων, χωρών, all-times, εβδομαδιαία
 • Εμφάνιση πλησιέστερου σκορ από το online leaderboard σε ένθετο παράθυρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Γενικότερα η Zen Studios έχει κάποια θέματα με την online κωδικοποίηση των τίτλων της γι’αυτό και μερικές φορές τα σκορ μπορεί να μην καταγραφούν διαδικτυακά.  Έχει παρατηρηθεί επίσης, ότι  μερικές φορές κατά την έξοδο του παιχνιδιού στο Wii U Plaza (Wara Wara Plaza) η κονσόλα παγώνει. Δυστυχώς, με όσα updates κι αν έχουν γίνει αυτό το πρόβλημα συνεχίζει να παρουσιάζεται, σπάνια μεν, αλλά παρουσιάζεται.

Wii U Gamepad  

 • Off-TV play (που ενεργοποιείται έξυπνα με μία γρήγορη καθοδική κίνηση του δείκτη από την τηλεόραση προς το Game Pad και το αντίστροφο για την επαναφορά του παιχνιδιού στην οθόνη της τηλεόρασης)
 • Στατιστικά υπολογισμού μέσου όρου χρόνου σε συνάρτηση με το σκορ
 • Ενημέρωση για τις διαθέσιμες μπάλες
 • Virtual έμβολο που λειτουργεί με την αφή

Τελικό συμπέρασμα

To νέο Star Wars pinball pack με τίτλο Heroes Within περιέχει ίσως τα τέσσερα από τα καλύτερα τραπέζια που υπάρχουν ήδη στο Wii U.  Η σημασία στη λεπτομέρεια, τα έξυπνα στημένα σενάρια, η αξιοποίηση του κόσμου στου Star Wars, το μοναδικό διαστημικό soundtrack και το αναμφισβήτητο ταλέντο της Zen Studios στο να δημιουργεί εθιστικό gameplay στα φλιπεράκια της αποτελούν μονόδρομο για όποιον θέλει να επενδύσει στο δίδυμο ποιότητα & διασκεδαστικό gameplay. Οποιοσδήποτε ασχολείται φανατικά με φλιπεράκια θα το λατρέψει. Η μόνη μικρή παρασπονδία ίσως είναι το Episode IV A New Hope με τον περίεργο σχεδιασμό στις ράμπες και τους διαδρόμους και την υπερελαστική μπάλα που έρχεται κατ’ευθείαν από τον λαστιχένιο κόσμο του Τιραμόλα.

4,3 / 5

 • Κονσόλα: Wii U
 • Εκδότης: Zen Studios
 • Εταιρεία Ανάπτυξης: Zen Studios
 • Διάθεση: Ψηφιακή από το Nintendo eShop
 • Παίχτες: 1-4 (τοπικό)
 • Online στοιχεία: Ναι

Review: Star Wars Pinbal: Heroes Within

| Reviews, Wii U | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων