‘Σάλος’ για το Switch – Αύξηση της παραγωγής του

02 Ιούλ
‘Σάλος’ για το Switch – Αύξηση της παραγωγής του

Η νέα, υβριδική κονσόλα της μαμάς Nintendo, το Switch, φαίνεται πως ξεπερνά κάθε προσδοκία και εκτίμηση της εταιρίας. Οι πωλήσεις είναι πολλές και πραγματοποιούνται με ραγδαίους ρυθμούς. Ρυθμούς τέτοιους, ώστε το απόθεμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης να μην είναι αρκετό να καλύψει τη ζήτηση σε πολλές περιοχές.

Τρανό παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης αποτελεί μία σημείωση της GAME του Ηνωμένου Βασιλείου προς τους επενδυτές αυτήν την εβδομάδα, στην οποία αναφέρει πως τα ετήσια κέρδη της θα είναι ‘ουσιαστικά κάτω των προηγουμένων προσδοκιών’, με μέρος της ευθύνης να αποδίδεται στην έλλειψη αποθέματος του Switch. Παρ’ ότι η ζήτηση για την κονσόλα σημειώνεται ως ‘πολύ δυνατή’, η GAME δήλωσε πως ‘το επίπεδο του αποθέματος για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου υπήρξε κατώτερη του αναμενομένου’.

Τα παραπάνω σχόλια έφτασαν στα αυτιά της Nintendo, η οποία δήλωσε πως η ζήτηση ξεπέρασε της προσδοκίες της σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, η εταιρία υποσχέθηκε να αυξήσει την παραγωγή της, ώστε να είναι έτοιμη για την περίοδο των Χριστουγέννων, (κατά την οποία οι πωλήσεις στο χώρο του gaming τείνουν να είναι αυξημένες).

Δείτε εδώ αυτούσια, ολόκληρη τη δήλωση της Nintendo.

Πηγή 1 Πηγή 2

‘Σάλος’ για το Switch – Αύξηση της παραγωγής του

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων