Αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 1

03 Σεπ
Αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 1

Το πρωτάθλημα Smash City League επέστρεψε για ακόμα μία σεζόν πριν την κυκλοφορία του νέου Smash. Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, έγινε το 1ο μέρος της 5ης σεζόν του Smash City League. Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους. Δείτε στη συνέχεια τον απολογισμό και τα αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 1.

Περιγραφή για τα αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 1

Οι αγώνες ξεκίνησαν δυναμικά με το ομαδικό τουρνουά. Εκεί οι ομάδες έδωσαν γερές μάχες με αρκετούς αγώνες να κρίνονται στο τελευταίο λεπτό. Τελικά οι SleepyT & Kokman (Corrin & Ness) κατάφεραν να επικρατήσουν των doperman & SP1 (Mario & Bowser) παρότι εκείνοι κατάφεραν να κάνουν Bracket Reset στον πρώτο αγώνα των τελικών.

Στο ατομικό το μοτίβο των τρομερά αμφίρροπων παιχνιδιών συνεχίστηκε με αυξανόμενη ένταση. Εκτός stream ο Kokman (Ness) κατάφερε να κερδίσει τον doperman (Mario) την ίδια στιγμή που ο SleepyT (Zelda, Robin, Lucina, Corrin) επικράτησε του Jesteros (Greninja) σε άλλον έναν δραματικό αγώνα.

Τελικά ο doperman κατάφερε να φτάσει στον τελικό περνώντας πολύ δύσκολα από τον Jesteros αλλά σχετικά εύκολα από το rematch με τον Kokman. Στον μεγάλο τελικό ανέτρεψε το bracket με ένα άμεσο 3-0. Στο δεύτερο σετ παιχνιδιών ο SleepyT ξαναζωντάνεψε, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει το καλπάζων losers’ run του doperman.

Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της νέας σεζόν του πρωταθλήματος. Ο νικητής doperman δείχνει αποφασισμένος να ξεπεράσει κάθε αντίπαλο για την πρώτη θέση, ενώ ταυτόχρονα παίχτες όπως οι Mr.J & Gekekid δείχνουν ότι το παιχνίδι ελκύει ακόμα νέους παίχτες στον συναγωνισμό. Περιμένουμε μία φθινοπωρινή σεζόν γεμάτη συγκινήσεις. Μην τη χάσετε!

Αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 1

Κατάταξη Ομαδικού

01 SleepyT & Kokman (Corrin & Ness)
02 doperman & SP1 (Mario & Bowser)
03 Jesteros & AkiraGr (Greninja & Bayonetta)
04 Mr.J & Gekekid (Falco & Ness)

Κατάταξη Ατομικού

01 doperman (Mario)
02 SleepyT (Zelda, Robin, Lucina, Corrin)
03 Kokman (Ness)
04 Jesteros (Greninja)
05 SP1 (Bowser)
05 AkiraGr (Ike, Bayonetta)
07 Cemu (Wario)
07 Getekid (Ness)
09 Mr.J (Falco)


Αυτά ήταν τα αποτελέσματα του τουρνουά Smash City League Season 5 Part 1. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις και τουρνουά.
Το επόμενο μέρος του Smash City League θα ανακοινωθεί σύντομα!

ΥΓ: Δείτε τα βίντεο των αγώνων που ήταν στο back-to-back setup στο κανάλι Youtube του NintendoNext.

ΥΓ2: Μπορείτε να βλέπετε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στη σχετική σελίδα στην ενότητα Nintendo eSports.

Αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 1

About The Author
-

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων