Αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 6

12 Νοέ
Αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 6

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, έγινε το 6ο μέρος της 5ης σεζόν του Smash City League. Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους. Δείτε στη συνέχεια τον απολογισμό και τα αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 6. Αυτή ήταν και η τελευταία αγωνιστική της σεζόν. Το επόμενο τουρνουά θα είναι οι Τελικοί της 5ης σεζόν!

Περιγραφή για τα αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 6

Το τελευταίο μέρος της 5ης σεζόν είχε ένα ομαδικό γεμάτο συγκινήσεις. Κάθε αγώνας ήταν αμφίρροπος με πολλούς να κρίνονται σε πολλά ένας εναντίον ενός. Οι δύο νέες ομάδες SP1 & Kokman (Bowser & Lucas, Ness) και doperman & Konstiyo (Mario & Peach, Jigglypuff) βρέθηκαν αντιμέτωπες 2 φορές με τους πρώτους, που είχαν περάσει και από τους AkiraGr & Sido (Ike, Bayonetta & Mario), να φτάνουν στους τελικούς. Εκεί βρήκαν τους Rom & Jesteros (Ganondorf & Greninja) οι οποίοι αν και όχι στην καλύτερη επίδοσή τους πήραν την πρώτη θέση.

Στο ατομικό κομμάτι οι Rom (Ganondorf) και doperman (Mario, Cloud) έφτασαν στον τελικό των νικητών αρκετά άνετα. Στο κομμάτι των ηττημένων ο AkiraGr (Bayonetta) έκανε πολύ καλή πορεία φτάνοντας ως τον τελικό των ηττημένων όπου αντιμετώπισε τον doperman. Δυστυχώς για εκείνον δεν κατάφερε να επικρατήσει παρά την καλή του παρουσία. Έτσι ο doperman ξαναβρήκε τον Rom μπροστά του στον μεγάλο τελικό. Χάνοντας μόλις ένα παιχνίδι ο Rom κέρδισε άλλο ένα τουρνουά κλείνοντας την αυλαία της κανονικής σεζόν του πρωταθλήματος.

Αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 6

Κατάταξη Ομαδικού

01 Rom & Jesteros (Ganondorf & Greninja)
02 SP1 & Kokman (Bowser & Lucas, Ness)
03 doperman & Konstiyo (Mario & Peach, Jigglypuff)
04 AkiraGr & Sido (Ike, Bayonetta & Mario)

Κατάταξη Ατομικού

01 Rom (Ganondorf)
02 doperman (Mario, Cloud)
03 AkiraGr (Bayonetta)
04 SP1 (Bowser)
05 Jesteros (Greninja)
05 Sido (Mario, Marth)
07 Kokman (Ness, Lucas)
07 Konstiyo (Peach, King Dedede)


Αυτά ήταν τα αποτελέσματα του τουρνουά Smash City League Season 5 Part 6. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις και τουρνουά.
Οι Τελικοί του Smash City League θα είναι στις 24 Νοεμβρίου!

ΥΓ: Δείτε τα βίντεο των αγώνων που ήταν στο back-to-back setup στο κανάλι Youtube του NintendoNext.

ΥΓ2: Μπορείτε να βλέπετε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στη σχετική σελίδα στην ενότητα Nintendo eSports.

Αποτελέσματα Smash City League Season 5 Part 6

About The Author
-

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων