Σε μορφή PDF το εικονογραφημένο βιβλιαράκι του Super Mario Maker για όσους αγοράσουν το παιχνίδι ψηφιακά

23 Ιούλ

super-mario-maker-artbook-656x313

Η Nintendo πλέον έχει κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα και στον ψηφιακό χώρο, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια της έρχονται και στην λιανική, αλλά και στο eShop.  Έτσι, η ψηφιακή έκδοση του Super Mario Maker θα είναι και αυτή διαθέσιμη το Σεπτέμβριο, όπως και η φυσική έκδοση του παιχνιδιού.

Ίσως να θυμάστε πως η Nintendo είπε πως όλα τα αντίτυπα θα συνοδεύονται από ένα βιβλιαράκι με εικόνες και με σκληρό εξώφυλλο και πως αυτό θα δοθεί και στα πακέτα του παιχνιδιού, όπως ενημερώσαμε χθες.  Ακόμη όμως και αν δεν προτιμήσετε κάποια από αυτά τα ευρωπαϊκά πακέτα, αλλά την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, τότε απλά μπείτε στο eShop, αγοράστε το και θα σας δοθεί το βιβλιαράκι με μορφή PDF.

Πηγή

Σε μορφή PDF το εικονογραφημένο βιβλιαράκι του Super Mario Maker για όσους αγοράσουν το παιχνίδι ψηφιακά

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.
 • glaros

  Σίγουρα θα πάρω το δισκάκι,με το Amiibo φυσικά.
  Δε μου αρέσουν τα ψηφιακά.

  • DimoSonic

   Ακόμα με τα Amiibo !…, ε του χρόνου σίγουρα θα έχεις καταλάβει τι είναι στην ουσία αυτές οι “φιγούρες” ,όπως κατάλαβα πριν 2 μήνες εγώ…
   Ποιότητα MCdonalds ,άχρηστη χρήση στα παιχνίδια όπως : training,find toad, destroy the squigs in limited time, skins,…, θα μου πεις τώρα επειδή είναι φιγούρες χαρακτήρων τις συλλέγω ,ναι με ποιότητα MCdonalds…, εδώ το κατάλαβα εγω που μαι έφηβος ,δεν θα το καταλάβεις εσύ που σαι μεγάλος ?
   Σίγουρα θα το χεις καταλάβει στις αρχές του 16 ,εδώ η ίδια η Ν ειπε οτι δεν το περίμενε να γινόταν αυτός ο πανικός ! Και ορίστε μας τώρα το Animal crosing U , θα λειτουργεί μόνο με τις φιγούρες ,αφού θα είναι έτσι θα πρέπει να κάνει και 10€ ,αλιως απατο θα πάει …
   Π.χ άμα κάνει 60€ και πρέπει να αγορασεις φιγούρες των 15€ ,είναι Η ξεφτιλα !
   Ενώ άμα κάνει 10€ θα τσιμπήσουν σίγουρα πολλά πρόβατα !
   Μην σου πω ότι θα πρέπει να είναι μόνο digital free !
   Εγώ πάντως δεν ξαναπαιρνω Amiibo !
   Οποίος έχει λεφτά δικαίωμα του να τα σπαταλάει για χαζομαρες !

 • ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ

  Συμφωνώ μαζί σου, κατά τη γνώμη μου βέβαια,τα ψηφιακά δεν έχουν τη χαρά του χειροπιαστού όσο να ναι…

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων