Σε μορφή PDF το εικονογραφημένο βιβλιαράκι του Super Mario Maker για όσους αγοράσουν το παιχνίδι ψηφιακά

23 Ιούλ

super-mario-maker-artbook-656x313

Η Nintendo πλέον έχει κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα και στον ψηφιακό χώρο, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια της έρχονται και στην λιανική, αλλά και στο eShop.  Έτσι, η ψηφιακή έκδοση του Super Mario Maker θα είναι και αυτή διαθέσιμη το Σεπτέμβριο, όπως και η φυσική έκδοση του παιχνιδιού.

Ίσως να θυμάστε πως η Nintendo είπε πως όλα τα αντίτυπα θα συνοδεύονται από ένα βιβλιαράκι με εικόνες και με σκληρό εξώφυλλο και πως αυτό θα δοθεί και στα πακέτα του παιχνιδιού, όπως ενημερώσαμε χθες.  Ακόμη όμως και αν δεν προτιμήσετε κάποια από αυτά τα ευρωπαϊκά πακέτα, αλλά την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, τότε απλά μπείτε στο eShop, αγοράστε το και θα σας δοθεί το βιβλιαράκι με μορφή PDF.

Πηγή

Σε μορφή PDF το εικονογραφημένο βιβλιαράκι του Super Mario Maker για όσους αγοράσουν το παιχνίδι ψηφιακά

| eShop, Nintendo, Wii, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων