Η SEGA ενδιαφέρεται να κάνει μια ταινία Shinobi

04 Μαΐ

shinobi

Η SEGA αποφάσισε να κάνει μια ταινία με θέμα από το γνωστό Shinobi, μία από τις ιστορικότερες σειρές της εταιρίας. Η Stories International –  παράρτημα της SEGA παραγωγής ταινιών και σειρών τηλεόρασης – θα δημιουργήσει μια ταινία με παραγωγό τον Marc Platt.

Ο Platt δήλωσε τα παρακάτω:

“Αγαπάμε την σειρά Shinobi αλλά νομίζουμε πως ο κόσμος των ninja δεν έχει αποδοθεί σωστά μέχρι σήμερα στην μεγάλη οθόνη. Έχουμε πλέον την δυνατότητα να το καταφέρουμε. Με το Shinobi, ελπίζουμε με αυτή την προσπάθεια να αποδώσουμε τιμή στο παιχνίδι αλλά και να μεταφέρουμε το πανέμορφο κόσμο του τίτλου σε φίλους του κινηματογράφου .”

Πολλά παιχνίδια Shinobi μπορείτε να βρείτε στην υπηρεσία της Virtual Console του Wii και του Wii U. Η τελευταία προσθήκη της σειράς κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια στο 3DS.

Πηγή

 

Η SEGA ενδιαφέρεται να κάνει μια ταινία Shinobi

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων