Οι servers του Call of Duty: Modern Warfare – Reflex Edition είναι πλέον εκτός σύνδεσης

23 Μαΐ

call-of-duty-modern-warfare-reflex-656x922

 

Οι παίκτες του Call of Duty: Modern Warfare – Reflex Edition δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία του online παιξίματος του παιχνιδιού. Οι servers έπεσαν πρόσφατα, και το τμήμα εξυπηρέτησης της Activision δεν έχει απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη κατάσταση από τότε. Έχει πλέον επιβεβαιωθεί, αλλά φαίνεται ότι είναι κάτι μόνιμο, παρόλο που έμοιαζε με ένα προσωρινό πρόβλημα.

Επίσης, το Call of Duty: Black Ops δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να παιχτεί online, το οποίο σημαίνει ότι το Call of Duty: Modern Warfare 3 είναι το μόνο παιχνίδι της σειράς στο Wii το οποίο είναι διαθέσιμο για online παίξιμο.

 

Πηγή

Οι servers του Call of Duty: Modern Warfare – Reflex Edition είναι πλέον εκτός σύνδεσης

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων