Η Shin’en σχετικά με το DLC του FAST Racing Neo

26 Αυγ
Η Shin’en σχετικά με το DLC του FAST Racing Neo

Η Shin’en μας έφερε το FAST Racing Neo στο Wii U eShop το 2015. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε, αλλά το παιχνίδι όχι μόνο θα λάβει νέο περιεχόμενο μέσω DLC, αλλά σύντομα αναμένεται και μια κανονικότατη έκδοση λιανικής!

Ο Martin Sauter της Shin’en μίλησε με το Nintendo World Report στη Gamescom την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τη λογική πίσω από τα DLC.

Διαβάστε τι είπε παρακάτω!

Ορίστε τι είπε ο Martin Sauter:

Είχα πει από την αρχή πως θα θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το FAST Racing NEO στο μέλλον. Το συζητούσαμε στο γραφείο και ήταν ξεκάθαρο οτι, αν το παιχνίδι ήταν επιτυχημένο όταν κυκλοφορούσε, θα το δουλεύαμε κι άλλο. Ξεκινήσαμε με διορθώσεις προβλημάτων, την προσθήκη minimaps και άλλα. Στη συνέχεια θέλαμε ξεκάθαρα να στοχεύσουμε στο DLC, καθώς η ζήτηση ήταν πολύ υψηλή. Μας ρωτούσε ο κόσμος αν θα κυκλοφορήσουν νέες πίστες και μετά η Nintendo μας ρώτησε «Μήπως υπάρχει ενδιαφέρον για λιανική κυκλοφορία;»

Το επερχόμενο FAST Racing Neo DLC θα περιέχει 8 νέες πίστες, 10 νέα οχήματα και 18 ολοκαίνουρια audio tracks.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Shin’en σχετικά με το DLC του FAST Racing Neo

| DLC, eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων