Συγκεντρωτικά νέα για το Kirby Robobot

04 Μαρ

kirby-planet-robobot-656x656

Παρακάτω, θα βρείτε συγκεντρωμένα τα τελευταία νέα για το Kirby Robobot, το νέο τίτλο Kirby για το 3DS. Oτιδήποτε νεότερο θα προστίθεται εδώ για να μην πλημμυρίζουμε με ειδήσεις.

Στο νέο παιχνίδι για το 3DS, ο ροζ φίλος μας θα πρέπει να σώσει τη Dream Land από ρομποτικούς εισβολείς, με τον Kirbάκο να χρησιμοποιεί την τεχνολογία τους εναντίον τους! Η νέα Robobot Armor του έχει παραπάνω από 10 modes, που είναι βελτιωμένες εκδόσεις των κλασικών ικανοτήτων του Kirby.

Το παιχνίδι θα διαθέτει επίσης ένα four-player co-op mode που θα λέγεται Team Kirby Clash και θα βάζει τους παίκτες ενάντια σε σκληρά bosses! Για πρώτη φορά σε παιχνίδι Kirby, θα μαζεύετε experience points και θα κάνετε level up στο Kirby Clash mode.

Φυσικά, το Kirby: Planet Robobot θα χρησιμοποιεί όλες τις φιγούρες amiibo, με μερικές να δίνουν στο φίλο μας κάποια ειδική δυνατότητα! Επίσης, μια νέα σειρά από Kirby amiibo ανακοινώθηκε μαζί με το παιχνίδι. Στη νέα σειρά θα περιλαμβάνονται οι: Kirby, King Dedede, Meta Knight και Waddle Dee!

kirby-amiibo

Πηγή 1Πηγή 2

Συγκεντρωτικά νέα για το Kirby Robobot

| 3DS, amiibo, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων