Ενημερώθηκε: Συγκεντρωτικά νέα για το Star Fox Zero / Star Fox Guard

04 Μαρ

star-fox-zero--656x373

Παρακάτω, θα βρείτε συγκεντρωμένα τα τελευταία νέα για τα  Star Fox του Wii U. Oτιδήποτε νεότερο θα προστίθεται εδώ για να μην πλημμυρίζουμε με ειδήσεις.

Αρχίζουμε με ένα νέο βίντεο για το Star Fox Zero, με τίτλο Let’s Rock & Roll παρακάτω! Στη συνέχεια, δείτε τα retro Arwings που μπορείτε να ενεργοποιήσετε με τα amiibo και απολαύστε πολλά στιγμιότυπα και από τα δύο παιχνίδια!

Ορίστε και μερικά στιγμιότυπα και art από το παιχνίδι, μαζί και με μια εικόνα από το επερχόμενο bundle:

SF Zero shots 07/03/2016

Στη συνέχεια, έχουμε μια σειρά από στιγμιότυπα και art από το Star Fox Guard! Το παιχνίδι έχει επιβεβαιωθεί πως είναι το Project Guard και αναπτύσσεται από την Platinum Games.

Επίσης, η Nintendo δημοσίευσε το boxart του ευρωπαϊκού Star Fox Guard. Δείτε το παρακάτω.

star-fox-guard-boxart-656x937

Όπως βλέπετε, το παιχνίδι δε θα έρχεται σε δισκάκι. Αντίθετα, θα έρχεται σε download code. Γνωρίζουμε επίσης το μέγεθός του: 2341,47MB.

Star Fox Guard shots and art 04/03/2016

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, όλο το καστ των ηθοποιών του Star Fox 64 επιστρέφει για το Star Fox Zero, κάτι που σίγουρα δεν ήταν εύκολο!

Επίσης, διαβάστε παρακάτω τι είπε ο Miyamoto για το παιχνίδι:

Ο κύριος λόγος για την καθυστέρηση ήταν οτι δεν είχαμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε παιχνίδι Star Fox. Ξεκινήσαμε διάφορα πειράματα που χρησιμοποιούσαν το GamePad και την TV για gameplay με δύο οθόνες. Αρχίσαμε απο κει και το δοκιμάσαμε με διάφορα παιχνίδια.

Αυτό που ανακαλύψαμε όσο κάναμε τις πίστες συμπυκνωμένες, ήταν οτι οι θαυμαστές του Star Fox ήθελαν κάτι που να είχε πραγματικά την αίσθηση του Star Fox. Συγκεκριμένα, ήθελαν να έχουν το χάρτη και τα σημεία διακλάδωσης όπου η στρατηγική προσέγγιση του παίκτη είχε σημασία. Περάσμε πολύ καιρό αναδιατάσσοντας το περιεχόμενο και τις πίστες με τέτοιο τρόπο, ώστε να φτιάξουμε πίστες που να εκμεταλλεύονται το χάρτη. Κάναμε και πολλές μικότερες αλλαγές. Αλλάξαμε μερικά εικονίδια στην οθόνη, αλλάξαμε τοποθέτηση και ισοροπία εχθρών. Κάναμε αλλαγές για αυτούς που θα είναι νέοι στο Star Fox για να είναι πιο κατανοητό το πώς λειτουργούν όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι.

Δουλεύαμε σε ιδέες για το παιχνίδι για παραπάνω από ένα χρόνο. Σε κάποιο σημείο είχαμε και ένα Arwing amiibo που θα μεταμορφωόταν σε walker. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο να το επιτύχουμε στο μέγεθος που έχουν τα amiibo και με τρόπο που να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις ασφαλείας. Έπρεπε να το εγκαταλείψουμε. Για την ώρα, θα δουλεύει μόνο με τους Fox και Falco της σειράςSuper Smash Bros. Σε κάποια φάση, αν δε μπορούμε να το κάνουμε σε μέγεθος amiibo, θα ήταν καλά να είχαμε ένα Arwing που να μεταμορφώνεται σε walker.

Επίσης, τα motion controls δε γίνεται να απενεργοποιηθούν.

Τα Motion controls δε γίνεται να απενεργοποιηθούν στο Star Fox Zero, αν και οι παίκτες θα έχουν κάποιες επιλογές για τπώς θα λειτουργούν. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε να παίζεται με motion controls και θα ήταν πολύ δύσκολο να ολοκληρώσετε κάποιες περιοχές του παιχνιδιού χωρίς την ξεχωριστή σκόπευση που σας παρέχουν.

 

Πηγή 1Πηγή 2Πηγή 3Πηγή 4Πηγή 5Πηγή 6Πηγή 7Πηγή 8Πηγή 9Πηγή 10

Ενημερώθηκε: Συγκεντρωτικά νέα για το Star Fox Zero / Star Fox Guard

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων