Σημαντικά νέα για το Fire Emblem Warriors!

18 Οκτ
Σημαντικά νέα για το Fire Emblem Warriors!

Δεν πιστεύουμε να ξεχάσατε πως η Παρασκυή είναι η μέρα του Fire Emblem Warriors.

Ακόμη και σήμερα όμως μαθαίνουμε καυτές λεπτομέρειες!

Όπως σας είπαμε και χθες, το παιχνίδι κυκλοφορεί μεθαύριο σε Β. Αμερική και Ευρώπη. Σήμερα σας έχουμε ένα ακόμη, ολοκαίνουριο trailer προς τιμήν της επικείμενης κυκλοφορίας του για να σας ανοίξουμε την όρεξη:

 

 

Νέες λεπτομέρειες για τα DLC του Fire Emblem Warriors

Τα πράγματα μέχρι τώρα ήταν αρκετά ασαφή όσον αφορά το Fire Emblem Warriors και το dual audio. Ποτέ δεν είχαμε μια ξεκάθαρη απάντηση από τη Nintendo σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει.

Μέχρι σήμερα!

Το ολοκαίνουριο trailer που μόλις παρακολουθήσατε, αποκάλυψε πως θα υπάρχει ένα δωρεάν downloadable Ιαπωνικό voice-pack με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Με λίγα λόγια, αν θέλετε, θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι με γιαπωνέζικες φωνές. Η επιλογή είναι δική σου onii-chan!

Τώρα, όσον αφορά τα υπόλοιπα DLC, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε ξεχωριστά σε τρεις δόσεις, ή με το season pass.

Η Koei Tecmo θα μας έχει τρεις χαρακτήρες, τρία νέα History scenarios, νέα όπλα και κοστούμια, καθώς και ολοκαίνουρια support conversations για το κάθε ξεχωριστό πακέτο DLC.

Το πρώτο Fire Emblem Warriors DLC pack, θα σχετίζεται με το Fire Emblem Fates και αναμένεται το Δεκέμβριο. Tο Shadow Dragon θα ακολουθήσει το Φεβρουάριο και στη συνέχεια θα εμφανιστεί το Fire Emblem Awakening το Μάρτιο.

 

Σημαντικά νέα για το Fire Emblem Warriors!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων