Σημαντικές πληροφορίες για το L.A. Noire στο Switch!

01 Νοέ
Σημαντικές πληροφορίες για το L.A. Noire στο Switch!

Η ανακοίνωση του L.A. Noire για το Switch ήταν αναπάντεχη. Παρόλα αυτά, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Αν το σκέφτεστε, τότε διαβάστε παρακάτω!

 

Τι πρέπει να έχετε κατά νου πριν αποκτήσετε το L.A. Noire στο Switch:

Ο ενημερωτικός ιστότοπος της ίδιας της Rockstar παρέχει νέες πληροφορίες για τις απαιτήσεις του της Switch version, όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο.

Αν υποθέσουμε πως θα προτιμήσετε την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ένα ογκώδες download.

Πόσο ογκώδες;

Πώς σας φαίνονται 29GB; Η Rockster δικαιολογεί το μέγεθος, καθώς η Switch version περιλαμβάνει όλα τα bug fixes και τις βελτιώσεις του παιχνιδιού. Προφανώς, λόγω του μεγέθους του παιχνιδιού, θα χρειαστείτε μια microSD card.

Όμως!

Ακόμη κι αν σκοπεύετε να αγοράσετε την έκδοση λιανικής του παιχνιδιού, τότε θα χρειαστεί να κατεβάσετε επιπλέον δεδομένα. Το παιχνίδι θα διαθέτει ένα day-one patch μεγέθους 14GB, το οποίο θα περιέχει «απαιτούμενα δεδομένα για το gameplay, καθώς και bug fixes και τις βελτιώσεις. Θα μπορείτε να αποθηκεύσετε το patch είτε στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του Switch, είτε σε μια microSD card.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η Rockstar εφιστά την προσοχή στο γεγονός πως η microSD κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε για το παιχνίδι απαιτεί να έχει τουλάχιστον μια read speed των 60 MB/sec. Αυτό ισχύει ασχέτως της έκδοσης που θα αγοράσετε, digital ή physical.

Πηγή

 

Σημαντικές πληροφορίες για το L.A. Noire στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων