Συνάντηση Monster Hunter 4 Ultimate στην καφετέρια Άλσος

07 Ιούλ

mh2

Ετοιμαστείτε για ένα κυνήγι διαφορετικό από τα άλλα. To Nintendo Next σε συνεργασία με την Nortec διοργανώνει την πρώτη  συνάντηση κυνηγών τεράτων στην Ελλάδα.

Θέλαμε πάντα να επιδείξουμε το παιχνιδι Monster Hunter σε νέο κοινό οπότε θα είναι ευκαιρία σε έμπειρους κυνηγούς και σε χώρο άνετο όπου θα υπάρχουν και 3DS με το Demo του παιχνιδιού να επιδείξουν το τίτλο σε νέους παίχτες που δεν έχουν ασχοληθεί με την σειρά ή την βρίσκουν πολύ δύσκολή ώστε να εντρυφήσουν στους μηχανισμούς της.

Μην πτοήστε λοιπόν μιας και το Monster Hunter έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την συνεργασία ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα τεράστια τέρατα που προσφέρει το παιχνίδι. Η πρόκληση και η τόλμη του κάθε κυνηγού βρίσκεται στην εμπειρία και τα μαθήματα που λαμβάνει από την κάθε αποστολή αλλά κυρίως από την συνεργασία με τους φίλους κυνηγούς που μοιράζονται τα μυστικά της τέχνης του κυνηγιού των μεγαλύτερων τεράτων που πάτησαν επάνω στον ψηφιακό κόσμο του 3DS.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην πλατεία πρωτομαγιάς, το Σάββατο 11/07 και ώρα που ξεκινάει το πρώτο κυνήγι 11:30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι της 17:00. Ελάτε λοιπόν όσοι θέλετε να παίξετε Monster Hunter 4 Ultimate αλλά και όχι μόνο μπορείτε να φέρετε και το Monster Hunter 3 Ultimate όσοι έχετε τον παλαιότερο τίτλο και να δοκιμάσετε στα demo units το καινούργιο παιχνίδι με παρέα.

Επίσης η καφετέρια Άλσος είναι ένα πολύ όμορφο μέρος που συνδυάζει την ομορφιά του Πάρκου Πεδίον Άρεως με πολύ καλές τιμές σε ροφήματα και άνετους εξωτερικούς χώρους με καναπεδάκια για να μπορούμε να παίξουμε άνετα όσοι βρεθούμε στην συνάντηση.

Περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Monster Hunter Meeting

Συνάντηση Monster Hunter 4 Ultimate στην καφετέρια Άλσος

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων