Συνέντευξη Hashimoto από την Platinum Games για την δημιουργία του Starfox

06 Ιούλ

star_fox_zero

 

 

Σε μια συνέντευξη με τον Yusuke Hashimoto από τη Wired και τη Platinum Games, ο ίδιος μίλησε σχετικά με το πως είναι να δουλεύεις με τη Nintendo στη δημιουργία του Star Fox Zero. Σε μια παρόμοια σημείωση, ο Yugo Hayashi από τη Nintendo σχολίασε πάνω στο πως θα μπορούσε να είναι το να δουλεύεις με τον θρυλικό σχεδιαστή Shigeru Miyamoto.

Παρακάτω θα δείτε όσα είπαν οι δυο τους:

“Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω αυτού του είδους τον σχεδιασμό,με συνεργασία.Εδώ δεν είναι μόνο ο κος Miyamoto, αλλά και ο κος Hayashi. Έχω εντυπωσιαστεί με τη ταχύτητα που προχωράει αυτό. Η μεταστροφή μεταξύ της ανταλλαγής των δύο μερών είναι πολύ γρήγορη. Είναι ένα είδος αναπτυγμένης ταχύτητας που, πραγματικά, δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου.” – Hashimoto

“Οι τρεις μας πάντοτε δουλεύουμε ομαδικά, και έχει πολλή πλάκα,αλλά προφανώς ο κος Miyamoto όταν σου δείχνει κάτι, και ρωτάει τη γνώμη σου λέγοντας “τι πιστεύεις γι αυτό;” και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ώστε να δώσεις μία καλή απάντηση, εκεί υπάρχει πολύ σπάσιμο νεύρων.” – Hayashi

Ο Hashimoto έκανε,αργότερα μια παρατήρηση δηλώνοντας ότι το Star Fox Zero δεν πρόκειται να γίνει “ένα απλό παιχνίδι”.

“Δεν θέλουμε να το κάνουμε “ένα απλό παιχνίδι” ,με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η πρόκληση για εμάς είναι, πως να φτιάξουμε ένα παιχνίδι που να κάνει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους να νοιώθουν όμορφα και παράλληλα ανταγωνιστικά όταν το παίζουν;”

Τελικά, ο Hayashi μοιράστηκε τα ακόλουθα, τα οποία αφορούν τη Walker transformation (μεταμόρφωση) στο Star Fox Zero:

“Δεν είναι ένα κοτόπουλο. Μοιάζει περισσότερο με δεινόσαυρο. Μιλώντας με έναν από τους σχεδιαστές των χαρακτήρων του Star Fox, μιας και όλοι οι χαρακτήρες είναι ζώα, εκείνο πίστευε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνει και τον συγκεκριμένο σχεδιασμό να μοιάζει περισσότερο με ζώο. Αυτός είναι ο λόγος που καταλήξαμε σε αυτό. Όταν πηδάς, φτερουγίζει τα όπλα του. Αυτό ήταν εξ ολοκλήρου ιδέα του Miyamoto.”

Συνέντευξη Hashimoto από την Platinum Games για την δημιουργία του Starfox

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων