Συνέντευξη του Famitsu από τον δημιουργό του Hyrule Warriors Legends

22 Ιούν

hyrule-warriors-yosuke-hayashi

O Yosuke Hayashi της Team Ninja μιλάει στο Famitsu για το Hyrule Warriors Legends και τι καινούργιο προσφέρει η έκδοση του 3DS:

 

Famitsu: Πότε ξεκίνησε ο σχεδιασμός του τίτλου για το 3DS;

Ήταν ακριβώς μετά την κυκλοφορία του Hyrule Warriors για το Wii U, είχε πολύ θετική ανταπόκριση το παιχνίδι και ο περισσότερος κόσμος ζήτησε μια έκδοση για το 3DS. Έτσι ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το παιχνίδι στο 3DS.

Famitsu:Τα κομμάτια με το περιεχόμενο από Winda Waker απορρίφθηκαν από την έκδοση του Wii U λόγο της διαφοράς αισθητικής των δύο τίτλων. Πότε ξεκινάει η ιστορία του Wind Waker σε αυτό το παιχνίδι;

Δεν μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες για το πότε θα εμφανιστούν οι χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι. Αλλά υπήρχε σχέδιο να βάλουμε επιπλέον χαρακτήρες, η Tetra και ο King of Red Lions ήταν αγαπητοί χαρακτήρες από το κοινό οπότε αποφασίσαμε να τους βάλουμε αργότερα από την έκδοση του Wii U. Θα ήθελα όμως να σας αφήσω να μαντεύετε το πότε θα εμφανιστούν μέσα στο παιχνίδι.

Επιπλέον το παιχνίδι θα υποστηρίζει:

  •  StreetPass θα υποστηρίζεται και θα επηρεάζει το Adventure Mode.
  •  StreetPass ήταν ένα στοιχείο που ήθελαν να εκμεταλλευτούν οι δημιουργοί όταν αποφάσισαν την έκδοση του 3DS.
  •  Η παραγωγή του τίτλου είναι καθ οδόν και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016.
  •  Η πιθανότητα DLC χαρακτήρων δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.
  •  Η παραγωγή είναι 60% ολοκληρωμένη.
  •  Τα amiibo λειτουργούν ακριβώς όπως την έκδοση για Wii U

Συνέντευξη του Famitsu από τον δημιουργό του Hyrule Warriors Legends

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων