Σκέψεις για ένα χαρακτήρα-κλόνο στο Super Smash Bros. Wii U / 3DS

03 Αυγ

alph-smash-bros-wii-u-3ds-656x369

Ο Alph περιέχεται στο Super Smash Bros. για Wii U και 3DS σα μια άλλη εμφάνιση του χαρακτήρα Olimar. Ωστόσο, αρκετά ενδιαφέρον έχει η ιδέα ότι υπήρχαν σκέψεις αυτός να αποτελέσει έναν ολόκληρο χαρακτήρα Στο παιχνίδι.

Οι πληροφορίες αυτές βασίζονται σε αρχεία-σχέδια του Masahiro Sakurai (μεταφρασμένα από το Source Gaming). Για την ομάδα υπεύθυνη για το σχεδιασμό των μοντέλων, ο Sakurai έχει μια σημείωση η οποία ισχυιζεται το εξής: “Σκεφτείτε να συμπεριλάβετε τον Alph (Πρωταγωνιστή του Pikmin 3) σα χαρακτήρα-κλόνο”

Βέβαια, ο Alph δεν κατάφερε να μπει στο ρόστερ του Smash Bros. Wii U/3DS. Πιθανότατα, όμως, θα μπορούσε να είναι στα σχέδια για το επόμενο παιχνίδι της σειράς ή στην επόμενη προσθήκη.

Πηγή

Σκέψεις για ένα χαρακτήρα-κλόνο στο Super Smash Bros. Wii U / 3DS

| 3DS, Wii U | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων